Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hacı Sabancı'dan Özge Ulusoy'a romantik jest

        Uzun süreden beri aşk yaşadığı Özge Ulusoy'a yaptığı jestlerle sık sık gündem olan Hacı Sabancı, yine romantik yanını konuşturdu. Sosyetik işadamı, 28 Ekim'de 34 yaşına basan güzel aşkını önceki akşam Paris'e uçurdu.

        GECELİĞİ 10 BİN LİRA

        Hacı Sabancı'nın özel jetiyle Fransa'ya giden ünlü çift, müdavimi oldukları bir otelde kaldı. Sabancı, konaklamak için de Eyfel Kulesi manzaralı ve geceliği yaklaşık 10 bin lira olan odayı seçti. Ünlü işadamı, güzel sevgilisi için tüm odayı da çiçeklerle donattı. Özge Ulusoy'a yaş günü akşamında kentin en lüks restoranların birinde romantik bir kutlama yapan sosyetik işadamı, bunlarla da yetinmedi.

        Hacı Sabancı bu fotoğrafı esprili bir şekilde paylaştı: Devir ekonomi devri, o sebeple pastayı küçük tuttuk
        Hacı Sabancı bu fotoğrafı esprili bir şekilde paylaştı: Devir ekonomi devri, o sebeple pastayı küçük tuttuk

        ÖZEL YAPIM KOLYE ALDI

        Hacı Sabancı, dün de güzel modeli "Dünyadaki en sevdiğim yer" dediği Paris'teki Disneyland'e götürdü. Özge Ulusoy'a yaş günü hediyesi olarak da tamamen el işçiliği ve özel yapım pırlanta bir kolye yaptıran Sabancı'nın bu jestleri, "Hacı, bir kez daha sevgilisinin ayağını yerden kesti" yorumları yaptırdı. Bu arada sosyetik işadamının yakın dostlarına "Artık evlenmek istiyorum" diyerek Özge Ulusoy'a evlilik teklif etmeyi düşündüğü de konuşulanlar arasında.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ