Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seren Serengil'den flaş Gülben Ergen iddiası
        1

        Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesapları üzerinden birbirleri hakkında sert açıklamalarda bulunan Seren Serengil ile Gülben Ergen arasındaki gerginlik sürüyor.

        2

        Seren Serengil, Deniz Akkaya ile birlikte sunduğu magazin programında, Gülben Ergen hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        3

        Yıllar önce sahne aldığı gazinonun kadrosuna Gülben Ergen’i kendisinin aldırdığını belirten Serengil, "Gülben Ergen’in, İbrahim Tatlıses ve benim sahne aldığım gazinoda kadroya alınması için ön ayak oldum. Onu modacımla tanıştırdım, yardımcı oldum, ancak sonrasında nikah masasına oturma aşamasına geldiğim kişiyi elimden aldı" ifadelerini kullandı.

        4

        Tatlıses ile arasında geçen diyaloğu açıklayan Serengil, "O an yaşadığım yoğun duygular içerisinde gazinonun patronu Sacit Ağabey’den onu kadrodan çıkarması için istekte bulundum, o da başta işe alınmasına karşı çıktığı Gülben Ergen’i çıkarma isteğimi kabul etti. Ancak o sıra da gazinonun assolisti olan İbrahim Tatlıses araya girdi ve Gülben Ergen’in ekmeğiyle oynamamam gerektiğini, onun işine devam etmesi gerektiğini söyledi. O dönem Tatlıses’ten öyle bir istek gelmişti" şeklinde konuştu.

        5
        6