Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Demet Şener ile İbrahim Kutluay hakim karşısına çıkıyor
        1

        Eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in boşanma davasının ilk celsesi görüldü. İbrahim Kutluay ve Demet Şener duruşmaya katılmazken, tarafları avukatları temsil etti.

        2

        Demet Şener ve İbrahim Kutluay 11 yıl önce evlenmişti. Demet Şener, "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" gerekçe göstererek geçtiğimiz Ekim ayında İbrahim Kutluay'a avukatı aracılığıyla boşanma davası açtı.

        3

        Taraflar arasında çekişmeli olarak görülen davanın ilk celsesi bugün İstanbul 14. Aile Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmaya Kutluay ve Şener katılmazken, tarafları avukatları temsil etti. Yaklaşık 2 saat süren ve gizli yapılan celsede avukatlar delil ve tanıklarını mahkemeye bildirdiler. Dava ertelendi.

        4

        KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

        Boşanma davası öncesi Demet Kutluay sosyal medya hesabı üzerinden kafaları karıştıran bir paylaşımda bulundu.

        5

        Kutluay paylaştığı bu fotoğrafın altına, "Çok sevdiğim dostlarım var benim,dünya tatlısı kuzularım var benim,hala yüreği sevgiye açık bir kalbim var benim,mükemmel bir ailem var benim,en önemlisi sağlıklıyız çok şükür. aldığım dersler var benim,inancım var hala güvenim var benim...yarınlara umutla bakan hayallerim var benim...bu da gelir bu da geçer diyebilecek gücüm var benim...çok şeyimi paylaştığım siz sevenlerim var benim....sizleri seviyorum...en önemlisi de seçtiğim bir yolum var benim...hepimiz bu hayatta seçimlerimizi yaşıyoruz...hayat çok uzun...güzel yarınlar görmek dileğiyle...içimden geldi." notunu düştü.

        6