Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu'na Uludağ'da ikinci düğünü yapacak
        1

        İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için İstanbul Çırağan Sarayı'nda yaptığı düğünün benzerini Uludağ'daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

        2

        Posta'da yer alan habere göre, Ali Ağaoğlu’nun 3 Mart’ta doğum gününü de kutlayacağı düğüne, soyadı Ağaoğlu olan 6 bine yakın akrabasından 1500’ü katılacak.

        3

        Trabzon ve Türkiye'nin çeşitli yörelerindeki akrabalarını uçak ve otobüslerle Uludağ’a taşıyacak olan Ağaoğlu, düğünde Karadeniz yöresi yemeklerinin ikram edileceğini, Karadenizli sanatçıların konserlerinde günlerce horon tepeceklerini söyledi.

        4

        Ali Ağoğlu'nun geçen yıl 26 Aralık’ta Çırağan Sarayı'nda Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için yaptığı düğünün benzeri Uludağ'da bu kez Ağaoğlu'nun akrabaları için yapılacak.

        5

        Uludağ'daki otelinin gelecek akrabaları için yetmediğini söyleyen Ali Ağaoğlu, kendi otellerine yakın olan başka bir oteli daha kapattığını söyledi.

        6

        Akrabaları ile bir araya gelince, horon tepince mutlu olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, Uludağ'a düğün için gelen akrabalarının istemeleri halinde tatillerini uzatabileceğini söyledi.