Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos 'Amine Gülşe ile Mesut Özil yaza evleniyor' iddiası
        1

        İki yıl önce yaşadıkları aşka kaldıkları yerden devam eden Amine Gülşe ile Mesut Özil, nişan yüzüklerini takar takmaz evlilik hazırlıklarına başladı. Ünlü çiftin, temmuz ayında Almanya’da dünyaevine gireceği konuşuluyor.

        2

        Arsenal forması giyen Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, adım adım evliliğe doğru ilerliyor. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; yaklaşık 2 yıl önce de aşk yaşayan ikili, şu sıralar düğün hazırlıklarıyla meşgul.

        3

        Geçtiğimiz ay Londra'da aşkları belgelenen ünlü çiftin, Özil'in doğup büyüdüğü Almanya'da bu yaz dünyaevine gireceği konuşuluyor.

        4

        Geçtiğimiz günlerde takımından izin alıp İstanbul'a gelen Mesut Özil, Boğaz manzaralı 4 odalı lüks bir daire bulmak için, emlakçıları da tek tek gezdi. Hayallerindeki evi bulduğu takdirde 7 milyon doları (yaklaşık 25 milyon lira) gözden çıkaracak olan ünlü futbolcunun düğün için hazırlıkları bununla kalmadı.

        5

        OTELLERİ DOLAŞTI

        Geçtiğimiz haftalarda nişanlandığı Amine Gülşe ile Almanya'daki düğünün ardından İstanbul'daki yakın dostları için de kutlama yapmak isteyen Özil, Çırağan başta olmak üzere 5 yıldızlı otelleri de ziyaret etti.

        6

        Mesut Özil, düğün hazırlıklarıyla meşgulken güzel oyuncu Amine Gülşe de yeni dizisinin çekimleriyle uğraşıp bir yandan da Instagram'da aşk şovuna devam etti. Önceki gün kuaföründe manikür yaptıran Gülşe, alyansının olduğu elini Instagram'da paylaşıp düşman çatlattı.

        7

        ALYANS ŞOV

        Alyansını her fırsatta gözler önüne seren Amine Gülşe, önceki gün de manikür sonrası elinin fotoğrafını paylaştı.

        8

        Bu kareyi görenler, "Manikür bahane, yüzük şov şahane" dedi.

        9

        ÇİFTE DÜĞÜN YAPACAKLAR

        Temmuz ayında nikah masasına oturması beklenen Mesut Özil ile Amine Gülşe'nin, ilk düğünü futbolcunun doğup büyüdüğü ve ailesinin yaşadığı Almanya'da olacak.