Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İbrahim Tatlıses'in maaşı belli oldu
        1

        Dün İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden aldığı heyet raporuyla malulen emekliliğe hak kazanan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in maaşının netleştiği iddia edilmişti. Tatlıses’e bin 600 TL maaş bağlanacağı da diğer iddialar arasındaydı.

        2

        Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre, 'malulen emekli' olmak için geçtiğimiz haftalarda heyet raporu almak üzere İzmir Tepecik ve Araştırma Hastanesi'ne başvuran "İmparator" lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in malulen emeklilik hakkı kazandığı, gerekli işlemlerin tamamlandığı ve malulen emekli olduğu için 1600 TL civarında bir emekli maaşı alacağı öğrenilmişti.

        3

        DİŞ PROBLEMLERİ İÇİN GİTTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

        Geçtiğimiz günlerde hastanede hayranlarının kendisini tanıması ve aşırı ilgi göstermesi üzerine işlemlerini yarım bırakarak hastaneden ayrılan Tatlıses'in malulen emeklilik için heyet raporu almak için başvuru yaptığını ortaya çıkarmıştı.

        4

        Olay, magazin gündeminin en çok konuşulan konusu haline gelirken Tatlıses, malulen emekli olmak istediği iddialarını reddederek hastaneye diş problemleri için gittiğini söylemişti.

        5

        Ancak, Tatlıses'in kentte birçok ağız ve diş sağlığı merkezi bulunmasına rağmen diş tedavisi için sadece 2 diş polikliniği olan Tepecik eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni seçmesi inandırıcı bulunmamıştı. Tatlıses, geçtiğimiz günlerde hastaneye yeniden gitmiş ve rapor işlemlerini tamamlamıştı.

        6

        İBRAHİM TATLISES'TEN EMEKLİLİK AÇIKLAMASI

        İbrahim Tatlıses, dün kendisi hakkında çıkan 'Malulen emekli oldu' şeklindeki haberlere açıklık getirdi. Tatlıses sosyal medya hesabı üzerin bu açıklamayı yaptı;

        7

        "Ben emekliliğimi kendim için istemiyorum, burda yine çocuklarım mevzu bahis olunca akan sular duruyor. Yoksa benim devletimin bana vereceği emekli maaşına mı ihtiyacım olacak kesinlikle hayır..!!! Kimse bu dünyada baki değil bu dünyaya kazık çakacak halimiz yok baki kalan yanlız ALLAH'tır...!!! Ayrıca sahnelerden emekli olmadım, albüm hazırlıklarım devam, program hazırlıkları devam... Bırakın herkes emekli bilsin bunca emekli insanımız var, emelilik ayıpmış gibi bir hava estiriyorsunuz, adı üstünde EMEK'li, emek olmadan hiç birşey olmuyor!!!"

        8
        9