Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Funda Arar'dan ‘Tatlım Tatlım’ yorumu: Hayatın içinden bir film

        Barış Arduç: Çok güzel bir iş çıkacağını tahmin ediyordum zaten ama umduğumdan çok çok daha büyük bir iş çıkmış. Çok beğendim. Filmden çok sevinçli çıkıyorum.

        Mustafa Erdoğan: Son zamanlarda izlediğim en iyi film. Olağanüstü. Seyircinin reaksiyonundan birçok yeri duyamadık. Hiçbir sinema filminde bu kadar reaksiyon duymamıştım. Ama Yılmaz’ın tiyatro dili sinema diliyle birleşince ortaya altıncısınıyedincisini izleyeceğimiz bir film çıkmış. Tebrik ediyorum. Bu filmde yaşananlar benim başıma da geldi.

        Funda Arar: Filme bayıldım. Hayatın çok içinden bir film bence. Herkesin dönem dönem yaşadığı ya da yaşayabileceği diyaloglar var. Benim de hayatımda filmde olduğu gibi uzun telefon konuşmaları vardı evlilik öncesinde. Evlendikten sonra öyle uzun konuşmalar olmuyor. Çok şeker bir film olmuş. Başarılar, yolu açık olsun.

        Erdem Yener: Müthiş oyuncular, müthiş oyunculuklar. Bence çok güzel. Yolu açık olsun.

        Şükran Ovalı: Şahaneydi gerçekten. Uzun zamandır bu kadar gülmemiştik. Şahane performanslar var. Emel Müftüoğlu: Bu filmi hakikaten kimse kaçırmasın. İnanılmaz güzeldi. Ben gülerken herkesi rahatsız etmişimdir sanırım. Çok keyifliydi.

        Özge Özpirinçci: Oyunu da izlemiş biri olarak o kadar beğendim ki filmi. Gülmekten karnım ve çenem ağrıdı. Oyunculuklar, senaryo ve reji çok iyiydi. Her ilişkide olanları görmek çok güzeldi.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ