Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Asena Atalay bu kez oğlunun nafaka davası için geldi
        1

        Beşiktaşlı milli futbolcu Caner Erkin'in oğlunu almak için açtığı velayet davasına bir hafta önce katılan Asena Atalay, dün oğlunun nafakası davası için adliyedeydi. Avukatı Beyza Sındıraç ile Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Asena Atalay, İstanbul İstanbul 12 Aile Mahkemesi'nde görülen davaya katıldı. Oğlu için aylık 50 bin TL, yıllık toplam 600 bin TL iştirak nafakası isteyen Asena Atalay'ın duruşmada 3 tanığı dinlendi.

        2

        Habertürk Haber Merkezi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; Asena Atalay velayeti kendisinde olan 6 yaşındaki oğlunun genel bakım ve eğitim masraflarının Caner Erkin'in mahkeme kararıyla karşılanması gerektiği halde bu yükümlülüğünü yerine getirmediğini iddia etmişti. Oğlunun masrafları için icra takibi başlatmasına rağmen Caner Erkin'in icra takibini durdurduğunu belirten Atalay, oğlunun yasal hakkı olan genel bakım ve eğitim masraflarının karşılanması için iştirak nafakası davası açmak zorunda kaldığını belirtmişti.

        3

        Atalay oğlunun barınma giderleri ,sağlık giderleri, özel okul, spor ve müzik eğitimi, gıda masrafı, ulaşım giderleri, bakıcı parası, özel yabancı dil eğitmen, dershane, yurtdışı okul, özel eğitmen, tatil masrafları için Caner erkin'den aylık 50 bin TL iştirak nafakası istemişti.

        4

        Asena Atalay'ın oğlu için açtığı nafaka davasının ilk duruşması dün İstanbul 12 Aile Mahkemesi'nde yapıldı. Asena atalay duruşmaya avukatı Beyza Sındıraç ile katılırken Caner erkin'i avukatları temsil etti. Duruşmada Asena'nın oğlunun bakıcısı, ingilizce öğretmeni ve piyano öğretmeni tanık olarak dinlendi. Mahkeme diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

        5

        Ünlü futbolcu Caner Erkin'in oğlunu almak için açtığı velayet davası geçtiğimiz salı günü görülmüştü. Asena velayet davasını takip ettikten bir hafta sonra bu kez oğlunun nafaka davasını için ikinci kez adliyeye gelmiş oldu.

        6