Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kocası sevişti Vildan utandı

        İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı ‘Çakal’ adlı sinema filmindeki sert sevişme sahneleri, Altın Portakal Film Festivali’nin ön jürisinde bulunan eşi Vildan Atasever’in yüzünü kızarttı.

        HT MAGAZİN / MEHMET ÇALIŞKAN

        Oyuncu İsmail Hacıoğlu, bu yıl 48. Altın Portakal Film Festivali’nde ‘Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak ve ‘Çakal’ isimli filmleriyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kovalayacak. Hacıoğlu’nun geçtiğimiz nisanda evlendiği Vildan Atasever ise Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması’nın ön jürisinde bulunuyor. Yarışmaya başvuran 47 filmi diğer jüri üyeleriyle birlikte değerlendiren Atasever, eşinin sert sevişme sahnelerini izlerken yüzünü kapatmak zorunda kaldı.

        ARALIK’TAGÖSTERİLECEK

        Kendisi de bir oyuncu olan ve sevişme sahnelerini doğal karşılayan Atasever, eşinin sevişme sahneleri perdeye yansıdığında elleriyle yüzünü kapadı. İsmail Hacıoğlu’nun Erkan Can, Haldun Boysan ve Turgay Tanülkü ile başrollerini paylaştığı ‘Çakal’, bir marangozun mafyaya girişi ve orada yükselişini konu ediniyor. ‘Çakal’aralıkta gösterime

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ