Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gencebay'dan akil açıklama!

        HT MAGAZİN

        Terör sorununun çözüm sürecinde görev alan ‘akil insanlar’ arasında bulunan sanatçı Orhan Gencebay, görevini yerine getirmediği eleştirilerine cevap verdi: “Kalbimde ritim bozukluğu var”

        Usta sanatçı Orhan Gencebay, önceki gece eşi Sevim Emre’yle Etiler’deydi. ‘Akil insanlar’ arasında yer alan Gencebay, son günlerde akil insanların görev aldığı toplantılara ve seminerlere katılmadığı için özellikle sosyal medyada eleştiri yağmurunu tutulmuştu. Konu hakkında açıklama yapan sanatçı, “Kalbimde ritim bozukluğu var. O yüzden etkinliklere katılamıyorum. Kontrollerim devam ediyor. 2-3 hafta sonra ben de arkadaşlarımın yanına katılarak halkımızı bilgilendireceğim” dedi.

        AĞIR ŞEKİLDE ELEŞTİRİLDİ

        Pek çok sanatçının aralarında bulunduğu akil insanlar heyeti, Türkiye’nin çeşitli bölgelerine giderek halkla buluşuyor ve barış sürecini anlatıyorlar. Gencebay, sosyal medyada akil insanlar heyetinde bulunmasına rağmen bu çalışmalarda yer almayıp, Popstar jürisinde yer aldığı için bir süredir eleştiriliyordu. Önceki gün eşi Sevim Hanım’la birlikte bir balıkçı çıkışında objektiflere takılan Gencebay, eleştirilerin yersiz olduğunu ve en kısa zamanda bu çalışmalara dahil olacağını söyledi. Geçmişte kalbiyle ilgili bir sağlık sorunu yaşayan Gencebay, ritim bozukluğunun sürdüğünü, kontrollerin tamamlanmasının ardından heyetle birlikte ülke sorunlarına sanatçı duyarlılığıyla yaklaşacağını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ