Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Özcan Deniz sadece yönetmenlik koltuğuna oturacağı ‘Sevimli ve Tehlikeli’ filmiyle ilgili açıklamalarda bulundu

        HT MAGAZİN / Mehmet ÇALIŞKAN

        ÖZCAN Deniz, yönetmelik yaptığı ‘Ya Sonra’, ‘Evim Sensin’, ‘Su ve Ateş’ ile 4 milyon 768 bin 70 kişiye ulaşmıştı. Deniz’in yönetmenlik kariyerinin dördüncü filmi olan ‘Sevimli ve Tehlikeli’ 6 Şubat’ta gösterime girecek. Bu filmin öncekilerden farkı Özcan Deniz’in sadece yönetmenlik yaparak oyunculuk performansı sergilememesi. Şükrü Özyıldız ile Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı ‘Sevimli ve Tehlikeli’nin yapımcıları ise Avşar Film ile DNZ Film. Özcan Deniz, oyuncularla birlikte filminin fragmanını izledikten sonra şunları söyledi:

        ‘BU TARZDA BAŞKA FİLM YOK’

        ‘Sevimli ve Tehlikeli’, romantik komedi klişeleriyle bezenmiş bir film değil. Filmin türünü bir kategoriye sıkıştırmak istemiyorum. Çok zevkli, coşkulu ama bir tarafıyla da insanların yüreğine dokunacak bir film olduğunu düşünüyorum. ‘Sevimli ve Tehlikeli’ye referans olacak bu tarzda, bu tatta, bu dokuda başka bir film yok. Bu kez oyuncu olarak yokum. Sadece ortak yapımcı ve yönetmenim.

        ‘AYŞİN’İN AYAĞI TERS DÖNDÜ’

        Bir pazar sahnesini çekeceğimiz gün cehennem azabı yaşadım, lanetli pazar. Pazar sahnelerini çekeceğimiz her gün yağmur yağdı. Sonunda yağmursuz bir gün yaşadık ama bu kez Ayşin’in ayağı burkuldu ve o ayak ters döndü. O an ben yemyeşil bir adam oldum. Ayşin’in ayağının ters döndüğünü görünce o ana kadar çektiklerim ve hayatım gözlerimin önünden bir film şeridi gibi geçti. Sonra bir de baktım ki bu kez Şükrü gidip duvara tosladı. Benim halimi düşünün.”

        ‘SORUMLULUK BANA AİTTİR’

        “Kalitesi yüksek oyuncularla çalışmak beni onore etti. Bir filmi iyi yapan iyi senaryo ve iyi oyuncudur. Eğer bunlara sahip değilseniz, ne yaparsanız yapın iyi bir film zor çıkartırsınız. İki tane iyi bileşen elimdeydi. Sinema yönetmenindir, herkes iyi oyuncudur. Tabii birçok iyi oyuncu bir araya geldiğinde çok kötü film de çıkabilir. O yüzden iyi oyuncu-kötü oyuncu diye bir şey yok doğru kadro diye bir şey vardır. Doğru kadroyu kurduğumuza inanıyorum. Bu nedenle filmin bütün sorumluluğu bendedir.” Özcan Deniz Şükrü Özyıldız Ayça Ayşin Turan

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ