Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İbrahim Tatlıses'in son durumu, İbrahim Tatlıses uyandırılamıyor, İbrahim Tatlıses yoğun bakımda, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu
        1

        Amerika’da geçirdiği beyin ameliyatının ardından komaya girdiği ve 6 gün boyunca uyandırılamadığı öne sürülen İbrahim Tatlıses’ten haber geldi. Menajeri Eyüp Kanat, sanatçının gözlerini açtığını ve normal odaya alındığını söyledi.

        2

        9 Mart Pazartesi günü Miami’deki bir hastanede beyin ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses’in 4 saatlik operasyonun ardından komaya girdiği ve günlerdir uyandırılamadığı öne sürüldü. Menajeri Eyüp Kanat sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kanat, Tatlıses’in gözlerini açtığını söyledi:

        3

        “Yazılanlar gerçeği yansıtmıyor. İbrahim Bey uyandı ama ağrısı sızısı çok olduğu için doktorlar ilaçla uyutma yolunu seçti. Birkaç güne bu ilaçlar da tamamen kesilecek. Beyin fonksiyonları iyi. Korkulacak hiçbir şey yok.

        4

        En fazla bir aylık bir fizik tedavi süreci öngörülüyor. Fizik tedavi süreci biter bitmez dönecek. Ayşegül Yıldız ve kızları Elif Ada hâlâ yanında. Onlar da başında duruyor. Elif Ada ile Ayşegül Hanım’ın dönüş tarihleri belli değil. Bu süreçte yanında olmak istiyorlar.”

        5

        Tatlıses, eski şarkılarından oluşan “Tatlıses Klasikleri” adlı albümü kendisinden izinsiz piyasaya sürerek haksız kazanç sağladığını iddia ettiği prodüktör Erol Köse’ye 35 bin TL’lik dava açtı.

        6

        İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Tatlıses’in avukatı Hayati Şahin, albümün piyasadan toplatılmasını talep etti.

        7

        HELALLİK İSTEYİP GİTMİŞTİ
        4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakımda uyutulan sanatçının zor bir süreçten geçtiği konuşuluyordu.

        8

        Bugün uykuda 6’ncı güne giren Tatlıses ameliyatın risklerini göze alıp Amerika’ya gitmişti.

        9

        Miami’ye uçmadan önce İstanbul’da sanatçı dostları ve ailesinden helallik isteyen ve veren Tatlıses’in ameliyat sırasında yanında sadece menajeri Eyüp Kanat ile Ayşegül Yıldız ve kızı Elif vardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ