Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Deniz Akkaya anneliği ve hayatını anlattı...

        Eski manken Deniz Akkaya, Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nin konuğu olarak geldiği Adana’da, anneliği ve hayatını anlattı. Akkaya “Çalışan anneler çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kuruyorlar” diyor...

        Kızı Ayşe’nin 5 yıl önce dünyaya gelmesinin ardından mankenliği bırakıp, oyunculuk ve sunucu olarak kariyerini sürdüren Deniz Akkaya, anneliğin dünyanın en güzel duygusu olduğunu ancak ikinci bir çocuğu artık düşünmediğini söyledi. Bir annenin çocuğu ile geçirdiği sürenin değil kalitesinin önemli olduğunu anlatan Akkaya “Ben çocuğumla televizyonun karşısına kilitlenmek istemem. Onunla birlikte eğlenceli vakit geçiririm. Çalışmayan anneler kendilerini tüketici gibi gördüklerinden yaşadıkları negatif enerjiyi çocuklarına yansıtabiliyorlar. Çalışan annelerin çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kurduklarını düşüncesindeyim” dedi.

        ‘İKİNCİ ÇOCUĞU DÜŞÜNMÜYORUM’

        Deniz Akkaya “İleride tekrar anne olmayı düşünür müsünüz?” sorusu üzerine “Yok düşünmüyorum. Kız çocuklarının kariyer yapmasına çok inanan ve destekleyen biriyim ama biyolojik saat diye hayatta bir şey var. Çok geciktirilmemeli bazı şeyler. Hem bebek hem de anne açısından sağlıklı değil. Ben halen çocuk sahibi olabilirim ama sıramı başka anne olmak isteyen adaylara devrediyorum. Onlar inşallah keyifle kucak larına alırlar bebeklerini” diye konuştu. Kızının 5 yaşına geldiğini, bu sayede de sunuculuk işlerini daha aktif bir şekilde yaptığını ifade eden Akkaya “Bir TV kanalında sağlık programı yapıyorum. Bunu önümüzdeki sezonda haftada 5 güne çıkartacağız. Artık şehir dışı işlerine de daha rahat gidebiliyorum” dedi. ,

        ‘TİCARETİ SEVİYORUM’

        Bir bebek tekstili şirketinin de olduğunu belirten Akkaya, ticareti sevdiğini ve sürdüreceğini, kendine ait bir marka yapma çabasında olduğunu, bunun için zamana ihtiyacının bulunduğunu söyledi. Akkaya, “Oluşturacağım marka yurtdışında kullanabileceğimiz bir isim olacak” dedi. İleride kızının mesleki kariyeri konusunda hiçbir zaman baskı unsuru olmayacağını kaydeden Akkaya “Hangi mesleği seçerse arkasında, destekçisi olacağım” dedi.

        ‘Biriniz yıldız olamayacak’

        “Best of Model denince öncelikle Erkan Özarman’dan bahsetmek gerekiyor. Sanat dünyasına sayısız isim kazandırmış çok değerli biri. Kimsenin göremediğini gören keskin bir göze sahip. Uğurkan Erez “20 finalist arasında 19 tanesi yıldız olacak sadece biriniz olmayacak” demişti benim için. Uğurkan Abi’yle bunun espirisini yaptık. Habertürk’te yapılan anket eğlenceli bir olmuş. Bu sayede eski günleri andım ve ankette üstlerde yer almak beni çok mutlu etti. Ancak bu anketin sonuçlarının bireysel bir beğeni olduğunu düşünmüyorum. Başarının güzellikle değil, kariyerle ortaya çıkacağını düşünüyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ