Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ali Koç çocuklar için forma imzaladı

        HABERTÜRK MAGAZİN

        TOÇEV önceki akşam, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal’ın katkılarıyla Türkiye’nin birçok ilinden gelen çocuklar ve ailelerini iftarda buluşturdu. Rumelihisarı’ndaki bir mekânda gerçekleşen iftara katılan ünlü işadamı Ali Koç, çocuklar için Fenerbahçe formalarını imzaladı.

        OKUMA İSTEKLİ ÇOCUKLAR ÜNLÜLERLE BİRLİKTE İFTAR YAPTI

        Yirmi yıldır okuma istekli çocukları eğitim hayatları boyunca destekleyen TOÇEV, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal’ın katkıları ile Türkiye’nin birçok ilinden gelen çocuklar ile ailelerini iftarda buluşturdu

        Rumelihisarı'ndaki bir mekânda gerçekleşen iftara ünlüler yoğun ilgi gösterdi. Ali Koç, Erkan Petekkaya, Emre Kızılırmak, Sema Öztürk, Fatma Toptaş, Melis Babadağ, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Güzel, Saruhan Hünel, Elif Ece Uzun, Cem Cücenoğlu, Hakan Bilgin ve Salih Uçan’ın hazır bulunduğu iftara TOÇEV’in destek verdiği Adıyaman, Mardin, Ankara ve İstanbul’dan gelen çocuklar ve aileleri katıldı.

        İSTANBUL’U GEZECEKLER

        Çocuklar hayranı oldukları futbolcu ve oyuncularla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. TOÇEV Başkanı Ebru Uygun yaptığı konuşmada geceye katılanlara teşekkür edip “Vakıf olarak çocuklarımızın eğitimine verdiğimiz değer kadar, onların sosyal bireyler olarak yetişmesini de önemsiyoruz. Şehir dışından gelen çocuklarımızın, iftar yemeğinin yanı sıra İstanbul’u gezme şansı bulacak olması etkinliğe artı değer katıyor. Başta Mehmet ve Selda Topal çifti olmak üzere diğer tüm destekçilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ