Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 20.bölüm fragmanı izle - Meryem'den şok karar!

        Takipçileriyle 20’nci randevusuna çıkacak olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”da, Özlem'in ölümüyle birlikte yıkılan Alparslan'ı intikam ateşi sarar. Ünal Kaplan da veliahtı olarak Alparslan'ı seçerek kızını öldüren adamın akıbetini ona bırakır. Masada kendine yer bulan Alparslan'ın aklında ise sadece sevdiği kadının intikamını alıp kenara çekilmek yoktur. Nazlı, bebeğinin doğumuyla birlikte yaşanan sıkıntıları bir nebze üzerinden atabilmişken, dost bildiği insanların bebeği sahiplenip gözün aydına gittiklerini öğrenmesiyle sabrı taşan Meryem ise boşanma kararı alır…

        EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 20.BÖLÜM FRAGMANI

        EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 19.BÖLÜM ÖZETİ

        Nazlı, bebeğini bir çırpıda terkeder ve Meryem bu çocuğu himayesine alır. Bu durum dolayısıyla Hızır memnundur. Sıkıntının stresin arasında oğlunun kokusunu alabilmesi Hızır'ı bir nebze ferahlatır fakat durumun arkasından gelecek haber Hızır'ı olabildiğince sarsar. Doğum esnasında yaşanan sıkıntı herkesi yıpratır. Meryem'in artık dayanma gücü kalmamıştır. Yaşanan olayların üst üste gelmesi onu çok sarsmıştır ve bu son olayla birlikte hayat kendisini tükenme noktasına getirmiştir. Bu tür olaylar sadece Meryem'i değil tüm aileyi yıpratmayı başarmıştır.

        Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 19.bölümünde kızı Özlem'in Alparslan ile ilişki yaşadığını düşünen Ünal Kaplan, daha fazla uğraşmak istemeyerek en kolay seçim olarak kızını İstanbul'dan ulaştırmak, Amerika'ya göndermek ister. Özlem ise Alparslan ile görüşüp vedalaşmak ve onu unutmayacağını ve hep bekleyeceğini söylemek ister. Egolarına seviye atlatan Ünal Kaplan, Sibiryalı Kartal'ın neler yapabileceğini anlayamamıştır. Bu durumlar herkesi derinden etkileyecek bir felakete sebebiyet verir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ