Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kırgın Çiçekler 31.bölüm fragmanı izle - Cemre Nazanı öldürecek mi?

        Kırgın Çiçekler 31.bölüm fragmanında; Güney, Songül'ü deniz kenarına getirerek ona olan aşkını herkese anlatmaya çalışır. Yoldan geçen teyzeleri, amcaları durdurarak Songüle olan aşkını herkese ilan eden Güney, sonunda Songül'ü ikna etmeyi başarmıştır. Songül ise çok mutlu olmuştur. Annesini tekrar kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Meral, bu işin peşini bırakmaz. Annesinin izini sürer ve tavernaya kadar takip eder. Taverna'dan içeri girdiğinde annesini gece elbiseleriyle şarkı söylerken görünce, resmen yıkılmıştır.

        CEMRE NAZANI ÖLDÜRMEKTE KARARLI

        Cemre, yetimhanenin güvenliği Rüstem'in silahını alarak ortalıktan kaybolur. Bu durumu öğrenen kader Eylül'ün yanına gelerek durumu anlatır. Eylül, Cemre'nin Serkanlara gittiğini düşününce kızlar birden telaşa düşer. Cemre ise çoktan silahı alıp Nazan'ı öldürmek üzere eve ulaşmıştır. Sen öldürdün değil mi Gökhan'ı, Sen yaptın değil mi bunu ona diyerek tetiği çekmeye yeltenir. Olay üzerine eve yetişen Feride, Cemre'ye bunu yapmaması gerektiği konusunda telkinlerde bulunur ama genç kızın gözü kararmıştır.

        KIRGIN ÇİÇEKLER 31.BÖLÜM FRAGMANI

        Tüm arkadaşları Cemre'ye silahı indirmesi ve bunu yapmaması gerektiği konusunda seslenir. Cemre'nin kulakları resmen onlara tıkalıdır. Genç kızın tek istediği kazayla Gökhan'ı öldüren Nazan'ı ortadan kaldırmaktır. İşte tüm detayları içerisinde barındıran Kırgın Çiçekler'in 31.bölüm fragmanı...

        KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCU KADROSU

        Özgür Çevik

        Toprak

        Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

        İpek Karapınar

        Feride

        Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

        Biran Damla Yılmaz

        Eylül

        16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

        Gökçe Akyıldız

        Songül

        16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

        Hazar Motan

        Cemre

        16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

        Çağla Irmak

        Kader

        16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

        Aleyna Solaker

        Meral

        16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ