Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Poyraz Karayel 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

        Kanal D'de ekranlara gelen Poyraz Karayel'de geçen haftaki son bölümde Adil Topal'ın adamları Sinan'ı kaçırmıştı. Poyraz'ın ve Bahri'nin bu durumda ne yapacağı merak edilirken, Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı...

        POYRAZ KARAYEL 43. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Poyraz Karayel 42. yeni bölümünde bu hafta; Poyraz'ın sürpriz evlilik teklifiyle geçirdiği şokun etkisinden çıkan Ayşegül, Poyraz'ın evlenme teklifini kabul eder. Sıra Bahri'nin onayını almaktadır, üstelik Ayşegül'ün hamile olduğunu da Bahri'ye söylemeleri gerekmektedir. Sinan ise Ayşegül'ün hamile olduğunu öğrenince pabucunun dama atılacağını düşünerek kendisine kardeş geleceğini kabullenmekte zorlanmaktadır, Poyraz onu güç bela sakinleştirir.

        Tüm aile Bahri’nin evine toplandığında Poyraz ve Ayşegül'ün evlilik ve bebek haberinden çok daha büyük bir gelişme gündeme bomba gibi düşer.

        Adil, tehdidini bir kez daha ortaya koymuştur. Ve Adil’in ne kadar tehlikeli olduğunun artık herkes farkındadır. Üstelik Adil, Bahri’yle görüşmek istemektedir. Bahri, Adil’in karşısına çıkar ama Adil’in sürprizleri henüz bitmemiştir. Poyraz ve Ayşegül ise Adil’in peşlerine taktığı adamla uğraşırken çok daha kötü bir haber onlara doğru yaklaşmaktadır.

        POYRAZ KARAYEL 43. BÖLÜM FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ