Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Poyraz Karayel 46. bölüm fragmanı izle

        Yapımcılığını Hayri Aslan'ın, Yönetmenliğini Çağrı Losyuvalı'nın, senaryosunu ise Ethem Özışık'ın kaleme aldığı Poyraz Karayel'in 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel bu akşam 46. bölümü ile izleyicisiyle buluşacak. Sürükleyici bir bölümle ekranlara gelecek olan Poyraz Karayel'de olaylar şöyle gelişecek:

        Adil'i yakalamak için Bahri'nin planına yardımcı olan Meltem, partide yakalandıktan sonra canını kurtarmak için Adil Topal'ın kızı olduğunu itiraf eder. Bunun sonucunda ilk defa kendisini öz babasının karşısında bulur. Ama oraya tek giden Meltem değildir. Meltem’i takip eden Bahriler Adil’in çiftliğine baskın yaparlar. Bu baskın Adil’in çok eskide kalan korkuları ve gerçekleriyle tanışmamıza neden olur.

        Öte yandan Salih'in ölümü Poyraz'ı derin bir üzüntü içerisine sokar. Ama olanları Ayşegül'e anlatmaya cesaret edemez. Giderek çıkmazın içine düşmektedir. Salih'in ölümünden Poyraz'ı sorumlu tutan Aslı, bu olanları Ayşegül'e anlatınca, Ayşegül Poyraz'ın asla beklemeyeceği bir adım atar.

        Adil ise hedefindeki yeni tuzağına Sefer'i düşürmüştür. Peki Sefer’e mi zarar verecektir yoksa Sefer için dünyanın en kıymetli varlığı olan Sema’ya mı?

        POYRAZ KARAYEL OYUNCULARI

        İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Macit Koper(Adil Topal), İdil Fırat (Despina Petridis), Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ