Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Serenay Sarıkaya aileye girdi

        TURİSTİK YERLERİ GEZDİRDİ

        Serenay Sarıkaya-Kerem Bürsin aşkı adım adım evliliğe gidiyor. Güzel oyuncu, ABD tatilinde tanışıp kaynaştığı müstakbel kayınpederi Pamir Bürsin, müstakbel kayınvalidesi Çiğdem Bürsin ve müstakbel görümcesi Melis Bürsin’i İstanbul’da ağırlıyor. Sarıkaya önceki gün, sevgilisinin ailesine İstanbul turu yaptırıp turistik yerleri gezdirdi.

        2017 YAZINDA EVLENECEKLER!

        Beşli, akşam soluğu Beyoğlu’ndaki bir restoranda aldı. Keyifli geçen yemekte Sarıkaya, müstakbel kayınpederine doğum günü sürprizi yaptı. Pamir Bürsin, müstakbel gelinini öperek teşekkür edip hep birlikte fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Ailelerinden onay alan ve bir süredir birlikte yaşayan çiftin, 2017 yazında evlenecekleri konuşuluyor.

        Serenay Sarıkaya’nın ev sahipliği yaptığı yemek sonrası, mekândan ayrılmadan hemen önce çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf, ünlü çiftin hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

        Sarıkaya, annesi Ümran Hanım’ı ABD tatilinde sevgilisi Kerem Bürsin’le tanıştırmıştı. Güzel oyuncu, Bürsin’in çektiği bu fotoğrafı da sosyal medyada paylaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ