Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Evlilikleri başında paralandı

        NE ihanet ne zodyak, Demet Akalın-Önder Bekensir ayrılığının tek nedeni para! Daha geçen haftaya kadar mutlu çift pozları veren Akalın ile Bekensir’in boşanma haberi dün gündeme bomba gibi düştü. Ünlü popçu ani bir kararla boşanma davası açtı. Şaşırdığını söyleyen Bekensir, “Birden geldi, ‘Ben senden boşanmak istiyorum’ dedi. Üzüldüm ama kabul ettim” dedi. Demet Akalın’ın ayrılık kararının nedeni ise boşanma dilekçesinde ortaya çıktı.

        DEMET Akalın dilekçesinde şu iddiaya yer verdi: “Önder Bekensir, Demet Akalın’ın konser organizasyonlarında karşı tarafla anlaşarak aldığı yüksek meblağları az göstermiş, aradaki farkları kendi hesabına aktarmıştır. Ayrıca kalan bedellerden de komisyon almıştır.” Akalın, üç yıl önce de ilk eşi Oğuz Kayhan’dan para nedeniyle boşanmıştı. Kayhan, eşinden 200 bin dolar borç istemiş, Akalın vermeyince ikili boşanma kararı almıştı.

        Boşanma kararının ardından Önder Bekensir’in kendisini, “Bu iş bu kadar kolay değil. Benden kurtulamazsın. Ben adamın yakasını öyle kolay bırakmam” diye tehdit ettiğini iddia eden Demet Akalın, 200 bin TL manevi, 100 bin TL maddi tazminat istiyor. Akalın ayrıca, mahkemeye eşi Önder Bekensir’i önceki hafta Bodrum’da bir zodyakta Cem Sebilci’yle çok samimi bir şekilde gösteren ve olay olan fotoğrafı da koydu. Dilekçede bu fotoğrafın kendisini zor durumda bıraktığını ve birbirlerine güvenlerinin kalmadığını belirtti.

        HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ