Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Üç kadını başucunda

        Kızı Melek Zübeyde’nin annesi Perihan Savaş, oğlu İdo’nun annesi Derya Tuna ve eski sevgilisi Ayşegül Yıldız birbirlerine destek olup Tatlıses’in iyileşmesi için dua ettiler...

        HT MAGAZİN / UĞUR SOYSAL

        TATLISES İÇİN UMUTLU BEKLEYİŞ

        İbrahim Tatlıses'in sevdikleri başucunda buluştu. Önceki akşam Beyaz TV'deki İbo Show

        programının çıkışında uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavisi yoğun bakımda devam eden Tatlıses'in acı haberiyle hastaneye koşanlar arasında üç de özel kadın vardı. Kızı Melek Zübeyde'nin annesi Perihan Savaş, oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna ve eski sevgilisi Ayşegül Yıldız, İbo için hastanede bir araya geldi.

        OĞULLARI DA HASTANEDE BEKLİYOR

        Bir zamanlar birbirlerine rakip olan Perihan Savaş, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız

        İbrahim Tatlıses'in sağlığı için dua ettiler. Tatlıses'in ilk eşi Adalet Durak Tatlı'nın da Urfa'dan geldiği ve hastanede olduğu öğrenildi. Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili sürekli bilgi aldığı öğrenildi.

        "ŞİMDİ BENİ BIRAKAMAZSIN"

        İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo ile büyük oğlu Ahmet Tatlı da hastanede birbirlerine destek oldu... Seda Sayan, İdo'nun hastanede ellerini başının arasına alıp, "Şimdi olmaz, şimdi beni bırakamazsın" diyerek gözyaşlarına boğulduğunu anlattı.

        ÜNLÜLER HASTANEYE KOŞTU...

        Ajda Pekkan Seda Sayan Fatih Terim Yavuz Bingöl Mehmet Ali Erbil Deniz Seki Hülya Avşar Selami Şahin Sibel Can Ferdi Tayfur Petek Dinçöz Nuri Sesigüzel Ebru Gündeş hastaneye koşan ünlüler arasındaydı...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ