Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "Ivana bana tuzak kurdu"

        Canan İSPİR / AHT

        Bodrum'da bir kadınla görüntülenen Yurdal Sert, eşi İvana Sert'e boşanma davası açtı. Dilekçede şok iddialarda bulunan Sert, eşinin kendisini arkadaşıyla aldattığını, ikilinin kendisine tuzak kurduğunu ve uygunsuz görüntülerinin çekildiğini öne sürdü. Sert, karısından 10 milyon manevi tazminat talep etti.

        Sosyetenin ünlü simalarından İvana Sert'in, geçen ay Bodrum'da esmer bir kadınla görüntülenen eşi Yurdal Sert, mahkemeye başvurarak İvana'ya boşanma davası açtı. İvana'nın aldatma gerekçesiyle boşanma davası açması beklenirken, işadamı Yurdal Sert, mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde eşine şok suçlamalarda bulundu. Sert, eşinin iş ortağı Hatem Yavuz'la ilişkisi olduğunu ve Yavuz'la anlaşıp kendisine tuzak kurduğunu, mahrem görüntülerini çektirdiğini öne sürdü.

        İşadamı Yurdal Sert'in esmer bir kadınla görüntülerinin bir süre önce basında yer almasının ardından eşi İvana Sert'in boşanma davası açması beklenirken dava işadamı Sert'ten geldi. İşadamı Yurdal Sert, avukatı Osman Hacıbekiroğlu'na vekalet vererek 8 yıllık evliliğini sonlandırmak için ilk adımı attı ve avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma talebinde bulundu.

        Evlilik birlikteliğinin temelinden sarsıldığını ve karısının haysiyetsiz bir hayat sürmesi boşanma gerekçesi olarak gösterildi. Müşterek çocukları Ateş'in velayenin babasına verilmesini isteyen ve 10 milyon TL de manevi tazminat talep eden işadamı Sert, eşiyle aralarının, arkadaşı olan Hatem Yavuz'un karısıyla yaptığı iş ortaklığı yüzünden bozulduğunu öne sürdü.

        İLK HİZMETÇİLERDEN DUYDU

        Bu ortaklık nedeniyle eşinin kendisinden uzaklaşmaya, ayrı odalarda yatmaya başladıklarını söyleyen işadamı Sert, eşinin her talebine mazeret bulup geçiştirmeye çalıştığını, iş seyahatleri adı altında sık sık yurtdışına gittiğini anlattı. Eşini çok sevdiğini ve bu dönemde hem eşinden hem de en yakın arkadaşından şüphelenmediğini iddia eden Sert, Hatem Yavuz'un da evliliğinde sorunlar başgösterdiğini öğrendiğini kaydetti.

        İşadamı Sert, ilişkiyi ilk kez hizmetçilerinden duyduğunu belirterek, işten ayrılan çalışanların, Hatem Yavuz ile eşi arasında ilişki olduğu imasında bulunduklarını, Yavuz'un eşiyle de görüştüğünü, onun da ikili arasındaki ilişkiyi doğruladığını kaydetti.

        TELEFON MESAJLARI

        Tesadüfen eşinin kullanmadığı telefonunda Yavuz ile olan yazışmalarını gördüğünü bildiren Sert, bu maillerde Hatem Yavuz'un kendisiin kötülediğini ve eşi İvana'yı boşanmaya teşvik ettiğini okuduğunu anlattı. Bu mesajlarda ikili arasında boşanma davasında kendisine kusur isnat etmek için planlar yapıldığını gördüğünü kaydeden işadamı Sert, "elinde video kaset olduğu" ifadesini okuyunca evi aradığını ve bir flash disk bulduğunu belirtti.

        GÖRÜNTÜLERİ GÖRÜNCE TUZAĞI ANLADIM

        Görüntüleri izleyince kendisine tuzak kurulduğunu anladığını belirten Sert, tuzağı dilekçede şöyle anlattı:

        "4-5 ay önce Hatem Yavuz beni arayarak moralinin bozuk olduğunu ve evine gelmemi istedi. Kabul etmeyince bizzat eşimi arayıp izin aldı ve eşim de beni bu yönde teşvik etti. Aklıma hiçbir kötülük gelmedi. Hatem Yavuz'un teklifiyle içki içtik. Yavuz eve iki kadın çağırdı, ayrı ayrı yatak odalarına geçtik. Görüntüleri görünce eşim ve Hatem Yavuz'un birlikte bana tuzak kurduğunu anladım. İşten ayrılan çalışanlarla tekrar görüştüğümde, eşim ve Hatem Yavuz'u uygunsuz şekilde gördüklerini anlattılar. Ayrıca kamera kayıtlarından da ikisinin birlikte görüntülerini tespit ettirdik. Son olarak eğlence ortamında bir kadınla çekilen fotoğraf ve bu yöndeki yalan haber senaryosu devreye sokulmuştur. Benim eşimi aldattığım şeklinde haberler basında sürekli yer almıştır. Daha önce telefonda gördüğüm mesajlarda yer alan 'basını yönlendirme ve medya stratejisinden bahsetmeleri, olayın kumpas olduğunu ortaya koymaktadır."

        İşadamı Sert, kişilik haklarına yapılan bu saldırı nedeniyle boşanmaya karar verilmesini istedi ve 10 milyon TL manevi tazminata hükmedilmesini talep etti. Sert ayrıca, eşinin telefonunda bulduğu mailleri ve evde ele geçirdiği görüntüleri de mahkemeye delil olarak sundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ