Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Londra'da aşk oyunu

        Bayram öncesi oyunları olmadığı halde "Turneye gidiyoruz" diyerek Londra'ya giderken birlikte görüntülenen Haluk Bilginer'le Zerrin Tekindor dönüşte kafaları daha da karıştırdı. Biliginer, "5 ay önce İngiltere'ye turneye gittik. Ben 5 ay önceki cevabı verdim" dedi.

        HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI

        HAVAALANINDA AYRI AYRI ÇIKTILAR

        ANTONIUS ile Kleopatra İstanbul'a döndü! Bayram öncesi bayram öncesi Londra'ya giderken havaalanında birlikte görüntülenen Haluk Bilginer ile Zerrin Tekindor'un aşk yaşadığı dedikoduları ayyuka çıktı. Önceki gün yurda dönen ikili dönüşte birlikte görüntelenmemek için havaalanından ayrı ayrı çıktı. Bilginer giderken oyunları olmadığı halde Tekindor'la birlikte rol aldıkları Antonius ile Kleopatra adlı oyunun turnesine gittikleri yönündeki sözlerini hatırlatan gazetecilere ilginç bir cevap verdi:

        ZERRİN'LE HEP YURTDIŞINA GİDİYORUZ

        "BEŞ ay önce İngiltere'ye turneye gittik. O zaman giderken kimse bizi görüntülemedi. Şimdi niye giderken çektiler. Ben de beş ay önceki cevabı verdim. Yani gecikmiş cevap oldu! Zerrin'le sürekli yurtdışına çıkıyorum. Bu ilk değil..." Bilginer'den 20 dakika sonra havaalanından çıkan Zerrin Tekindor ise aşk iddialarıyla ilgili sorulara, "Aşk olsun nasıl bir cevap vereceğimi bekliyorsunuz" diye cevap verdi. Bora BAĞCIBAŞI

        "ÇOCUĞUN YANINDA OLMAZ!"

        Haluk Bilginer'den boşanan Aşkın Nur Yengi bayram tatili dönüşü kızı Nazlı ile İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. Kızı ile Paris'teki Disneyland'a gittiklerini söyleyen Yengi, Haluk Bilginer'le Zerrin Tekindor'un Londra tatiliyle ilgili sorular karşısında, gazetecilere kaş, göz işareti yaparak "Çocuğun yanında olmaz" diyerek sessiz kaldı.

        HT MAGAZİN / Uğur SOYSAL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ