Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor 'Kütük bacak' davasında şok karar!

        CANAN İSPİR / AHT - İSTANBUL

        Hadise, twitter üzerinden kendisi hakkında "Beyonce olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazımdı. 40 fırın ekmeği yedi, obez oldu" "Vergisini PKK destekçisi Belçika'da ödüyor" şeklinde yorumlar yaptığı gerekçesiyle Erol Köse'ye açtığı 8 bin TL'lik manevi tazminat davasını kaybetti.

        İkili arasındaki tartışmayı Erol Köse'nin twitter'daki "Hadise'nin Beyonce olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazımdı. 40 fırın ekmeği yedi, obez oldu. Şimdi 'etliyim butluyum, böyle mutluyum' diyor" sözleri ateşledi. Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz de tartışmaya dahil olarak ünlü yapımcıyla ilgil "Kendisiyle hiçbir tanışıklığımız yoktur. Albüm yapması için kendisine gittiğimiz yalan. Ne bir iş görüşmesi yaptık ne de albüm konuştuk. Twitter'da söylediklerine gülüyoruz, ona Recep İvedik kadar gülüyoruz" dedi. Erol Köse, Açıkgöz Kardeşler'e twitter'dan göndermelerine devam etti:

        "Hadise'nin obez olduğunu açıklamam ve lahmacun güzeli Mahsun'la olan gizli ilişkisini açıklamam nedeniyledir... Kendisine albüm yapmadım. "Acilen ivlinmeliyiz hem de bu sine" diye şarkı mı okunur! O yüzden önce ailece diyet, sonra kuşdili diksiyon kursu, öptüm sizi... Selülit kremi de kar etmez!... İstiklal Marşını nasıl okuduğunu gördünüz. Şimdi söyleyin ben bu kıza albüm yapmamakta haksız mıyım?"

        MAHKEME REDDETTİ

        Hadise'nin kısa bir süre sonra "Erol Köse bizim büyümüğümüzdür, ne söylediyse doğrudur" şeklinde yorumu üzerine çift barışsa da bu durum uzun sürmedi. Erol Köse'nin yine twitter üzerinden "Vergisini PKK destekçisi Belçika'da ödüyor" şeklindeki mesajı üzerine Hadise soluğu savcılıkta aldı. Ünlü sanatçı yaklaşık 1.5 yıl önce İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak, 8 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ancak mahkeme, yapılan yargılama sonucunda davanın reddine karar verdi.

        Arabasını gardroba çevirdi!

        Göğüslere neşter

        Hadise, yürek hoplattı!

        Hadise pancara döndü!

        Hadise Şeffaf Oda'da

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ