Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor kenan ışık, kenan ışık kimdir, kenan ışık almanya, kenan ışık beyin kanaması, kenan ışık beril ışık

        MAGAZİN SERVİSİ

        Almanya’da, Baden Württemberg Eyaleti sınırlarındaki Allensbach’ta bulunan Kliniken Schimieder’de tedavisine devam edilen ünlü sanatçı Kenan Işık’ın durumuyla ilgili eşi Beril Işık umutlu konuştu. Kenan Işık’ın, Amerikan Hastanesi’nde başlayan hareketlerine, Almanya’daki erken rehabilitasyon merkezinde geliştirerek devam ettiğini söyleyen Beril Işık, “Makineler yardımıyla ayakta durabiliyor, yattığı yerde pedal çeviriyor. Kol, bacak eklemlerine yönelik hareketler yaptırılıyor. Yutkunma egzersizleri başladı. Ama bilinci açık değil” dedi. Işık sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu hareketler bilincinin açılması sonrasına hazırlık değil. Bilincinin açılmasına destek için. Yaptırılan hareketlerle bilincin daha kolay açılabileceği söyleniyor. Ama doktorlar bunun için herhangi bir zaman öngörmüyor.”

        ‘İLGİYE TEŞEKKÜR’

        Türkiye’de halkın ve sanatçı dostlarının ilgi ve sevgisinin kendilerine büyük moral verdiğini belirterek teşekkür eden Beril Işık, Almanya’daki kliniğe her gün onlarca Türk’ün giderek ziyaret etmek istediğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ