Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeliz Yeşilmen ve kızı Asya'dan namaz fotoğrafı

        Yeliz Yeşilmen, fotoğrafın altına şu notu düştü:

        "Yer gök dua üstüne kurulu. Biz kızımla birlikte abdest aldık 2 rekat namaz kıldık Ve her zaman olduğu gibi yüce Yaradana sığındık. İyi ki inançlıyım şükürler olsun. İnancım olmadan nefes alamam. Sürekli dilimde dualarım var. Gezerken,yemek yerken, yüzerken, yatarken. Bu doğanın insanlardan intikam aldığı zor günlerde yapıcak hiç bir şey yok. Tek şey tabii ki dua etmek, düzgün yaşamak. Yalandan, dolandan, gıybetten uzak. Alnımızda ne yazılı ise onu yaşarız. Nereye kaçarsak kaçalım alnımızda ne yazıyorsa o. Son yıllar zor geçiyor terör, afetler, sapıklıklar, tecavüzler vs. Eh arada bi uyarı olmalı ki insanlar kendine gelsin. Kimse parayla imanın kimde olduğunu bilemez. En korkuncu günah almak birini boş yere yargılamak. Bu günümüzde sıkça yapılan hata. Evet dört dörtlük değiliz belki ama kendi adıma şunu söylerim İnancım bana yeter. Geçmiş olsun Bodrum ve geçmiş olsun İstanbul. Bol dua edip çocuklarımıza da öğretelim lütfen. İyi geceler"

        REKLAM

        Yeliz Yeşilmen 6 bin beğeni alan kareyi, yorumlara kapattı.

        GELEN TEPKİLERE KARŞILIK VERDİ

        Yeliz Yeşilmen bu paylaşımından sonra kendisine gelen tepkilere karşılık bir açıklamada bulundu. 'Bilip bilmeden cahilce yorum yapanlar utansın ve Allah'tan korksun' diyen Yeşilmen sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Sabah kahvemle güne başladım. Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır .Dün gece hayatımın en huzurlu uykularından biriyle uyudum şükür. Depremden bu yana 1 haftadır Uyku sorunum vardı .Çok şükür dün rahat,huzurlu Ve güzel uyudum. Valla eski dini filmlerde taşlanan kadın tipi durumuna azıcık düştüm ya.

        Allah razı olsun günahlarımı ala ala baya döküldü. Günah alanlara gelsin bu sözler. Uyarmak başka bişey eleştirmek başka bişey terbiyesizlik başka. Aranızdaki terbiyesizler yüzünden artık fotolarımı yoruma kapadım. Bununla uğraşacak vaktim yok.

        Sevenlerim için devam ediyorum ve beni sevenler takipte kalsın diğerleri kötü yürekliler hemen gitsin. Ben şekilci değilim olmadım. Çok şükür 7 yaşından beri namaz Ve duam vardır. Çok şükür ailem en doğrusunu öğretti. Bey ey cahiller burası yazlık yer üstümüze ne bulduysak kızımla onu giydik secdeye durduk 2 rekat namaz kıldık dua ettik bitince de foto çektik koyduk. Çay kahve gezme tozma koyuyoruz da bunu koyunca mı ayıp? Ben çok takipçisi olan biriyim örneğim ve tabii ki ibadet de koyarım.

        Ojeye gelince bunu bir çok kez açıkladım diş dolgu malzemesi bu Ve dipten uzuyor su alıyor o zaman tırnak çürürdü. O zaman saçı boyalı olanlar dişi dolgulu olanlar hiç birinin abdesti yok öyle mi? Bunu İstanbul'da uzman yapıp çıkarıyor yani benim çıkarma şansım yok. Abdest alıp yapıldı Ve su alıyor.

        Bilip bilmeden cahilce yorum yapanlar utansın ve Allah'tan korksun. Bu konu kapandı. Başka açıklama yapmam. Evet kıbleye dönüktük ve unutmayın nereye dönerseniz dönün Rabbim her yerde. Biz bez parçası seccade ters olunca dinsiz olunmuyor. Önce kalbinizi aceyle yıkayın sonra o kafanızı aptal dedikodulara değil okumaya harcayın okuyun Kur'an'ı Türkçe okuyun anlayın. Benden bu kadar"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ