Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Moda "Sade-ce" Zuhal Olcay!

        İstanbul Fashion Week moda haftasında mobil teknoloji dünyasının dev ismi BlackBerry’nin ve Black28 in co-sponsorluğunda düzenlenecek kişisel defilesinde Tasarımcı Özgür Masur “SADE-CE” temalı 2012 Yaz Koleksiyonu'nu 09 Eylül 2011 Cuma günü 14:30 da sunacak.

        “SADE-CE” temasına uygun koleksiyon ayakkabıları İnci tarafından hazırlanırken, moda dünyası ile eşdeğer geçişleri dekorasyon dünyasında da betimleyen Duwalls sponsorlar olarak öne çıkıyor. Defilenin konsepte uygun özel hazırlanan defile ve videoart müzikleri sound designer Veyasin tarafından tasarlandı. Defilede mankenlerin makyaj tasarım ve uygulamaları konsept imaj ile MAC sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Saç tasarımı Önder Tiryaki tarafından yapılacak Sade-ce koleksiyonunun videoart ve çekimleri fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut tarafından üstlenildi.

        Mehmet Turgut tarafından fotoğraflanan “SADE-CE” koleksiyonunda birçok önemli isim arasından tarzı ve beden dilini en iyi şekilde kullanmasıyla dikkat çeken, geçmiş, bugün ve geleceğin zarif isimlerinden Oyuncu- Sanatçı Zuhal Olcay, Özgür Masur'un bu seneki koleksiyon yüzü oldu.

        Şimdiye kadar koleksiyonu için birçok ünlü isimle çalışan Özgür Masur yıllardır hayranlığını gizlemediği Zuhal Olcay ile çalışmanın çok özel bir deneyim olduğuna inanıyor.

        Özgür Masur, 9 Eylül'de gerçekleştireceği defilesine çok özel sürprizler ile hazırlanıyor. İlk defa defile için özel olarak Veyasin tarafından hazırlanmış müzikler ile koleksiyonunu sunacak ve sonrasında bu müzikler internette yayınlanacak.

        Defilede onur konuğu olacak Zuhal Olcay'ın yanı sıra, Beren Saat, Bergüzar Korel, Hazal Kaya, Bengü, Berçim Erdoğan , Dolunay Soysert, Deniz Çakır ve Hatice Aslan gibi bir çok ünlü arkadaşı da bu iddalı defilede Özgür Masur'u yalnız bırakmayacaklar.

        Defilede Sedef Avcı'nın yanı sıra, Özge Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Didem Soydan, Ahu Yağtu, Merve Saraçoğlu ve Sinem Sülün gibi podyumların en önemli isimleri yer alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ