Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Bengü'den ağlatan klip

        HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

        Sevilen şarkıcı Bengü, Dört Dörtlük albümünün duygusal parçası Kalbi Olan Ağlıyora klip çekti. 14 Şubat Sevgililer Gününde yayına girecek klipte kalbi kırılmış bir kadını canlandıran Bengü, Sevgililer Günü'nü yalnız geçireceklere teselli verdi.

        Söz ve müziği Sinan Akçıl'a ait Kalbi Olan Ağlıyor şarkısının Salih Singin'in yönetmenliğinde çekilen klibinde aşk acısı çeken bir kadını canlandıran Bengü 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hayranlarına sürpriz yaptı.

        Stylingini Umut Eker'in üstlendiği klipte; ışıklar altında mecburen gülümseyen ama kendi başına kaldığında içinde fırtınalar kopan bir kadını canlandıran Bengü, klipteki performansını çok beğendiğini söyledi.

        Albümde kendisini en çok duygulandıran şarkının Kalbi Olan Ağlıyor şarkısı olduğunu belirten Bengü, "Uzun zamandır duygusal bir klip çekmemiştim. Hayranların yoğun isteği üzerine bu şarkıya klip çektik. Beni hiç böyle görmediniz, kalbi olan herkes bu klibi izlerken ağlayacak. Ben bile tüylerim diken diken izledim, gözyaşlarımı tutamadım. Bu kadar iyi oynayacağımı tahmin etmemiştim" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ