Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi'nden Gülben Ergen'e ödül

        Nuri ALTUNTAŞ / HT EKONOMİ

        Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen '2013 En İyileri Ödül Gecesi' önceki akşam Beşiktaş'taki Yıldız Şale Sarayı'nda gerçekleştirildi. Gülben Ergen'in Show TV ekranında izleyiciyle buluşan 'Gülben Ergen Show' adlı programı, '2013 En İyi Kadın Kuşağı Televizyon Programı' dalında ödül kazandı.

        GÜLBEN ÖDÜL ALDI

        Ödül almanın çok güzel bir duygu olduğunu belirten Ergen, "Ödül insanın sorumluluğunu çoğaltıyor. Daha iyisini yapmak için çaba sarf ediyorsunuz. Geçen hafta 'Çocuklar Gülsün Diye' adına ödül almıştık. Bu hafta yine ödül alıyoruz. Ödüller beni heyecanlandırıyor ama şımartmıyor" diye konuştu. Ünlü sanatçı, basın mensuplarının "Bu ödüllerin devamı da gelecek mi? İddialı mısınız?' şeklindeki sorunuysa "Öyle iddialara bulunamam. Ben sadece elimden geleni yaparım. Akıllı, kolay beğenmeyen, parlak beyinlerden böyle bir ödülü almak gerçekten önemli. Ama 'Bütün ödülleri alacağım' şeklinde bir iddiam yok" diye yanıtladı.

        EVLİLİK İÇİN 'BELLİ OLMAZ' DEDİ

        Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır da geçtiğimiz yıla damgasını vuran 'Kayıp Şehir' adlı dizideki performansıyla '2013 En İyi Kadın Drama' dalında ödül aldı. Gençlerin beğenisini kazanmanın ayrı bir keyif olduğunu belirten Bahadır, "Böyle zamanlarda 'İyi ki bu işi yapıyorum' diyorum. Pırıl pırıl gençler bana ödül vermişler, ne güzel" diye konuştu. Güzel oyuncu gazetecilerin "2014'te sizi evli görebilecek miyiz?" diye sorması üzerine ise utangaç tavırlar segileyerek "Belli olmaz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ