Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Özel Röportajlar Burcu Binici: ‘Oyuncu olmayı istemedim döve döve oyuncu yaptılar’

        BurcuBinici’yle ilk konuşmamız üzücü bir haber içindi. Güzel oyuncu sosyal medya hesabından sevgilisi Ahmet Kayakesen’in kendisini aldattığını duyurmuş, ben de konuyu aydınlatmak için kendisini aramıştım. O travmatik dönemde bile açık sözlüğünden taciz vermeyerek şaşırtmıştı. Aradan geçen zamanda kötü günleri geride bırakan Binici, bu kez neşeli ve güler yüzlüydü ve açık sözlüğünden bir şey kaybetmemişti.

        ‘Alemde Bir Gece’ filmi bugün vizyona girdi. Filmde nasıl bir karakteri canlandırıyorsunuz?

        Beyti Engin partnerim. Onun karısını oynuyorum. Kocasını çok kıskanan bir kadın. Sürekli kocasının onu aldattığını düşünüyor çünkü malının ne olduğunu biliyor. ‘Yerden fakir’ diyor kocasına. Dedektiflik yapıyor sonunda da başı mafyayla belaya giriyor.

        Nasıl bir süreçti film arkası?

        Filmimizin yapımcısıyla geçen yıl da ‘Babaların Babası’nda beraberdik. Burada da Aydemir Akbaş var. Aydemir Abi’ye ölürüm. Onun o mütevazılığı, hocalığı, babacanlığı ve yapımcımızın kurduğu ekip çok iyi geçiniyor. Çekerken çok eğlendik. Burada pek işim yok daha çok erkek işi bir film oldu. Çalışma saatlerimiz çok iyiydi sabah 10’da başlayıp akşam 7 gibi bitiyordu. O kadar programlıydı ki her şey, çok güzel geçti.

        ‘Alemde Bir Gece’ neden izlenmeli?

        Çok gülecekler. Geçirdiğimiz zor dönemde keyifle gidip izlesinler biraz rahatlarlar. Ailecek izleyebilecekleri bir film. Güzel bir kadro oldu.

        Şu sıralar Antalya’da çektiğiniz bir film daha var. Bu ara dizi yapmayı düşünmüyor musunuz?

        Bu ara diziler başlamıyor, başlasa hemen bitiyor. Dizileri çabuk harcıyorlar ama bu ara dizi de olacak, görüşmeler var. Bu ara film denk geldi. Şimdi Antalya’da çekimdeyiz. Seksi bir mafyayı canlandırıyorum. Sonrasında bir film var bu kez dram. Çok şanslıyım hem dramın hem komedinin dibini oynadım.

        ‘ÇANTAMI ÇALACAK SANDIM’

        Oyuncu olmak istediğinizde hayaliniz neydi?

        Oyuncu olmayı istemedim, beni oyuncu yaptılar. Hayatım altı buçuk saatte değişti. Mine Güler ve İlkay Doğan beni Meral Okay’la tanıştırdılar. Meral Abla’yla görüşmeye gittim. 6.5 saat sonra elimde beş bölümlük senaryo ve Mardin uçak bileti vardı. Meral Abla beni setin ortasına attı. Beni döve döve oyuncu yaptılar. İlk zamanlar ‘Ben gideyim’ diye ağlıyordum ama işimi de çok seviyorum. Bitiyor ve ekip olarak seyrediyorsun o çok güzel bir duygu.

        Ünlü olduğunuzu ilk ne zaman anladınız?

        Mardin’den İstanbul’a dönmüştüm. Taksim’de bana bakıyorlar, çantamı çalacaklar sandım. En son döndüm birine ‘Ne bakıyorsun’ dedim. Korkmaya başlamıştım. ‘Abla sen ‘Bir Bulut Olsam’daki ezik gelin değil misin?’ dedi. Sonra ‘Ben ünlüymüşüm galiba’ dedim.

        ‘Belki 2017’de yeni aşk olur’

        Ahmet Kayakesen’in sizi aldattığını sosyal medyadan duyurduktan sonra. Nasıl tepkiler adınız?

        Bu ülkede çok fazla susan kadın var. Aldatılmak iyi bir şey değil. Aldatılan kadın susuyor. Daha önce hiç aldatılmamıştım. Hiçbir zaman da susan bir kadın olmadım. Hep hakkımı savundum. Bitti, gitti, 1.5 ay oldu. Biz çok güzel bir çifttik. Gerçekten dolu dolu yaşadık. En yakın arkadaşın, dostun, sırdaşın olmuş biriyle ilişki yaşarken böyle bir noktaya geldik. Herkes bize gıptayla bakarken, gördük ki öyle bir durum yokmuş. Birçok şey söylendi ama bir şekilde kapandı, gitti.

        Bu sizin ilişkilere ve erkeklere karşı bir korku oluşturdu mu?

        Bilmiyorum ki şu an ne desem yalan olur. Hayat devam ediyor. İnsanlar cenazelerini gömerken bile biri geldiği zaman tebessüm ediyor. İnsanlar sevdiklerini kaybediyor. Sadece küçük bir iz kalıyor. Daha tecrübeli, daha dikkatli daha iyi düşünüyorsun. Şimdi kafam daha rahat. Bununla anılmak da istemiyorum. Yıllardır bu işi yapıyorum. Şimdi iyiyim, belki 2017’de aşk olur.

        Neziha KARTAL /HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ