Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Ebru Polat: Bir kadına aşık olabilirim
        1

        Şarkıcı Ebru Polat, hakkında merak edilenleri Posta'ya anlattı. İşte Polat açıklamalarından bazı bölümler:

        2

        * Genç kızlara örnek olan biriyim. Yüksek lisans yapıyorum. Herkese eğitimin önemini anlatıyorum. Hiçbir erkeğin eline bakmayacaksın. Sayemde birçok kız okula döndü. Ben kimse için işimi bırakmam. Erkeklere güvenmem.

        3

        * Ceza avukatıyım, bir yıl da çalıştım. Ama şov işi ciddiyet kaldırmaz. Ciddi durursan, “Git avukat ol” derler. Şarkıcılık herkese hitap eder.

        4

        * Hayat bir oyun. Küçüklüğümde avukat olmak istiyordum, oldum. Psikoloji okumak istedim, okuyorum. Şarkıcı olmayı da istedim, oldum. Niye tek bir şeyle sınırlı kalayım ki? İleride de huzur evi açmak istiyorum.

        5

        * Babam küçüklüğümden beri bana karışmaz. Annemse kontrol düşkünü! Üniversitede istediğim bölümü kazanamadığımda, korkudan yalandan intihara kalkışmıştım...

        6

        * Bir işadamı. Birkaç gün önce bir restoranda elinde şampanyayla garson geldi. Bir beyefendi göndermiş, “Alkol içmiyorum” dedim, yolladım. Şampanya yolladığı için yanaşacak sanıyordum. Ama kalktı gitti. Hesabı da ödemiş! Kızdım. Bir iki gün bekledim, Instagram’dan da yazmadı. Sonra aynı restorana gittim. Beş-altı gündür görüşüyoruz. Her gün çiçek yolluyor. Ama ev botanik bahçesine döndü, “Gönderme artık, nefes alamıyorum” dedim.