Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Hafta sonunda konser fırtınası
        1

        Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, önceki gece bir restoranda sahne aldı. Siyah sırt dekolteli elbisesiyle göz dolduran şarkıcı, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı.

        2

        Eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuvar sunan Gündeş’i dinlemeye gelen isimler arasında Fatih Ürek de vardı.

        3

        Sahne şovu beğenildi

        ‘Emanet Beden’ albümüyle dikkat çeken Aynur Aydın, önceki gece bir mekanda konser verdi. İki saat boyunca sahnede kalan şarkıcı, sahne şovlarıyla da beğeni topladı.

        4

        Önümüzdeki günlerde turneye çıkmaya hazırlanan Aynur Aydın, Ankara, Mersin, Eskişehir, Trabzon ve Erzincan’da hayranlarıyla buluşacak.

        5

        Şeffaf Betül

        Mavi gece! Betül Demir, hafta sonu Kıbrıs’taydı. Bir otelde sahneye çıkan ünlü popçu, geceye özel hazırlattığı şeffaf mavi elbisesiyle dikkat çekti.

        6

        “Bu geceye özel mavi giyindim. Mavinin uğuruna inanıyorum” diyen Demir, şarkılarıyla davetlileri coşturdu.

        7

        ‘30 yıldır aşk yaşıyoruz’

        Bostanvı Gösteri Merkezi’nde sahne alan Volkan Konak, biletleri 45 gün önceden tükenen konserde şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Duygusal şarkılarla konuklarını hüzünlendiren, anlattığı hikâyelerle dinleyicilerini kahkahaya boğan Konak, konser öncesi muhabirlere yaptığı açıklamada “30 yıldır biz bu insanlarla müthiş bir aşk yaşıyoruz. Hiçbir duyuru yapmasak bile bu teveccühü yaşıyoruz. Seneye konser sayısını biraz artıracağız” dedi.

        8

        Doğum gününü sahnede kutladı

        Önceli akşam Etiler’de bir mekanda sahne alan ünlü popçu Serdar Ortaç, mekân ekibinin pasta sürprizi ile doğum gününü kutladı. 47 yaşına giren sanatçı “Ben evlendikten sonra yeniden doğdum aslında” dedi.

        9

        Trabzon’da coşkulu konser

        Popçu Cem Belevi, Trabzon’da düzenlenen etkinlikte hayranlarıyla bir araya geldi. Konserinde hayranlarının sorularını da cevaplayan Belevi, önümüzdeki günlerde klip çekimi için geçiğimiz yaz tatil yaptığı Tayland’a gideceğini açıkladı. Belevi, Tayland güzellik kraliçesi Khanittha Phasaeng’e klipte oynaması için teklifte bulunduğunu da sözlerine ekledi.

        10

        ‘Peçeteye yazıp yollayın’

        Ataköy'de bir mekanda sahne alan Ferhat Göçer, dinleyicilerine eğlenceli bir akşam yaşattı. Misafirlerine, “Gazino usulü peçetelere yazıp isteklerinizi bana yollayın. İsteğiniz neyse onları da seslendireceğim” diyen Göçer, gelen isteklerin hepsini seslendirerek dinleyicilerinden büyük alkış aldı.

        11

        Yavuz Bingöl’le türkü gecesi

        Kıbrıs’taki otelde sahne alan Yavuz Bingöl, kendisini dinlemeye gelen yaklaşık 500 misafirine türküler seslendirdi. Konserde bağlama da çalan Bingöl, istek parçaları da geri çevirmedi.

        HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ