Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Aleyna Tilki ehliyetsiz araba kullandı!
        1

        Geçtiğimiz yıl 18 yaşından küçük olmasına karşın alkollü mekanlarda sahneye çıktığı için gündeme gelen Aleyna Tilki, bu kez ehliyetsiz direksiyon başına geçti.

        2

        Tilki, son olarak arkadaşlarıyla gittiği Kuruçeşme'de, 18 yaşından küçüklere yasak olmasına rağmen nargile içerken görüntülenmiş ve eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Genç şarkıcı, bu kez de ehliyetsiz direksiyon başına geçip araba kullandı.

        3

        18 yaşını doldurmadığı için henüz ehliyeti bulunmayan Tilki'nin, araç içinde rahat hali dikkati çekti. Ünlü şarkıcı, bu anlarının videosunu çekerek, Instagram hesabından paylaştı.

        4

        Bu görüntüleriyle eleştiri almaya başlayınca Tilki'den bir açıklama geldi. Şarkıcı bu kez Twitter hesabından "Panik yapmayın yahu. Trafiğe falan çıkmadım, boş bir otopark orası... Yerdeki çizgilere bakın anlarsınız " notunuz yazarak paylaştı.

        5

        Öte yandan son dönemde genç şarkıcı Aleyna Tilki’yi eleştiren Demet Akalın sürpriz bir adım attı. Ünlü popçu, "O benim idolüm, kendisini çok seviyorum" diyerek barış çubuğu uzatan Aleyna Tilki'nin barış teklifini kabul etti ve "Aferin ona. Küs kalmamak lazım" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz hafta aralarındaki buzları eriten ikiliden Demet Akalın ise Twitter hesabından, "Aleyna Tilki'den yeni albümüme şarkı geliyor. Bilemiyorum artık" mesajını yayımladı.

        6