Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Burak Özçivit: Bizi güzel temsil etti
        1

        Burak Özçivit, Cannes Film Festivali’nde ‘The Meyerowitz Stories’ filminin gösterimine katılan nişanlısı Fahriye Evcen’e kırmızı halıda basının ilgi göstermediği haberleriyle ilgili konuştu.

        2

        ‘BİZİM ADIMIZA ORAYA GİTTİ’

        Türk oyuncular olarak yurtdışında ülkemizi temsil etmeye çalıştıklarını belirten Burak Özçivit, Evcen’le ilgili yorumları haksız bulduğunu söyledi. Yakışıklı oyuncu, “Fahriye bizim adımıza oraya gitti. Çok güzel temsil etti bizi” diyerek nişanlısına sahip çıktı.

        3

        Özçivit, nişanlısının elbisesinin çok güzel olduğunu, kendisinin de kıyafet seçiminde fikrini belirttiğini söyledi.

        4

        ‘TATLI BİR MELTEM’ SADECE!

        Evcen’e yöneltilen eleştirileri HT MAGAZİN yazarı Kadir Kaymakçı yorumladı: “Cannes’ı salladı, rüzgâr estirdi, başlıklarına takılmışlar. Yılın 365 günü beş para etmez şarkıların, dizilerin, filmlerin ‘fırtınalar kopardığı’ magazin ortamında Cannes’da ‘estirilen tatlı melteme’ kafayı takmak da neyin nesi?’

        5

        Bizde artık gelenekselleşen, “Bizim sanatçı Cannes’a gitti ama fotoğrafçılar onun fotoğrafını çekmedi” saçmalığıyla ilgili ben de ‘geleneksel cevabımı’ vereyim.

        6

        2 yıl önce Cannes’da ‘Inside Out’ filminin galasına katılan Cansu Dere için, “Arkadaki foto muhabirlerinin umurunda değil. ‘Bu kız da kim?’ diyerek ilaç niyetine bir kare bile deklanşöre basmıyorlar.

        7

        Cansu için öyle de, Fahriye Evcen için farklı mı? Peki bu pozları kime veriyorlar bizim güzel oyuncularımız? Söyleyeyim; sadece L’Oreal’in orada hazır bulundurduğu tek bir fotoğrafçıya...” yazan Cengiz Semercioğlu, ‘Cannes’a çok gittiği, kırmızı halıya çıktığı, işin nasıl döndüğünü’ bildiği için dün köşesinde “Kırmızı halıda poz verirken, arkasındaki foto muhabirlerinin Evcen’e kayıtsız kaldığı görüntüler ortaya çıktı” diye yazanlara ağzının payını veriyordu:

        8

        “Hiçbir ülkede bizimki gibi ‘Vay sponsorla gitti, kimseler fotoğ- rafını çekmedi’ diye tartışılmaz. Kaldı ki Fahriye’nin fotoğrafının açısıyla ilgilidir bu durum...”

        9

        Bir de ‘Cannes’ı salladı’, ‘Rüzgâr estirdi’ filan başlıklarına takılmışlar. Yılın 364 günü 5 para etmez şarkıların, albümlerin, dizilerin, filmlerin ‘fırtınalar kopardığı’, ‘milyonları ekran başına kilitlediği’, ‘listeleri altüst ettiği’ bir ‘magazin ortamında’ Cannes’da bir gün ‘estirilen tatlı melteme’ bu kadar kafayı takmak da neyin nesidir?

        10

        Bu tartışmada hangi tarafa daha çok güleceğimi bilemiyorum. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor! “Oraları çok iyi bilirim” deyip 2 yıl önce yazdığının tam tersini yazana mı güleyim, hâlâ “Fahriye yine olmadı, senin fotoğrafını kimse çekmedi” diyene mi?

        11

        Nuri Bilge Ceylan, Cansu ya da Fahriye ile ilgili yorumu yapan arkadaşların ‘bakış açısıyla’ ‘Cahillik Pozu’ adlı bir ‘absürd komedi’ çekse, Cannes’da Altın Palmiye alır...

        12