Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Can Yaman kimdir? Dolunay dizisi Ferit kimdir?

        Star TV'de yayınlanmaya başlayan Dolunay dizisinde başrol oyuncusu olarak rol alan Can Yaman, Ferit karakterini canlandırıyor. Peki Can Yaman kimdir? İşte Can Yaman'ın hayat hikayesi...

        CAN YAMAN KİMDİR?

        Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Bilfen Koleji, İtalya Lisesi veYeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun olarak tamamladı.

        Mezun olduktan sonra 6 ay boyunca avukatlık yapan Can Yaman, bir yandan da oyunculuk dersleri aldı ve Gönül İşleri adlı televizyon dizisiyle izleyicilerle buluştu.

        Bedir adlı karakteri canlandıran Can Yaman, Sinem Kobal ile dizide başrolü üstlendi. Dizinin final yapmasının ardından İnadına Aşk adlı dizide Yalın Aras karakteriyle bir kere daha izleyicinin karşısına çıktı.

        Son olarak 40 bölüm süren ve oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Gül Onat, Yeliz Kuvancı, Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayri gibi oyuncuların yer aldığı Hangimiz Sevmedik adlı dizide rol alan Can Yaman, "Tarık Çam" karakterini canlandırdı.

        Günümüzde de Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandıran Can Yaman, futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ