Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak İdo Tatlıses annesi Derya Tuna ile Bodrum'da depreme yakalandı

        Derya Tuna, merkezi Gökova Körfezi açıkları olan 6.6 şiddetindeki depreme tam da 52'nci yaşına girdiği sırada pastasının üzerindeki mumları üflerken yakalandı. Oğlu İdo ve yakın dostları Derya Tuna'yı alkışlayıp mutluluk dilerken aniden her yer sallanmaya başladı. Sarsıntının başlamasıyla birlikte arka plandaki ışık patlaması da videoya yansıdı.

        Tuna'nın depreme yakalandığı anı gösteren video dünya basınının da ilgisini çekti. Daily Mail internet sitesi Tuna'nın deprem nedeniyle yarıda kalan doğum günü kutlamasını "İnanılmaz video" diye yayınladı.

        Sitenin okurları da o görüntülere yorum yağdırdı. Bazıları "Belki de bir daha hiç doğum gününü kutlamak istemeyecek" dedi.

        Bir okur da kutlama sırasında meydana gelen sarsıntının ardından İdo'nun ve diğer konukların davranışlarına bakarak "Doğum günü videosu etkileyici. Türklerin deprem sırasında böylesine sakin davrandığını görmek ilginç. Özellikle de kamerayı kullanan kişinin. Neden, çünkü onlar depreme alıştılar. Eğer ben böyle bir depreme yakalansaydım çok derin bir panik yaşardım ve bundan kurtulmam hiç de kolay olmazdı" yorumunu yazdı.

        Derya Tuna'nın yeni yaşını kutlarken depreme yakalanmasına ilişkin videoya çok sayıda "böyle şanssızlık olur mu "yorumu geldi.

        REKLAM

        Sosyal medyadan korku dolu anları paylaşan İdo; 'Bodrum'da deprem oldu .. Hepimize geçmiş olsun bu güzel günde sağlık olsun... Annemin doğum gününü kutlarken yakalandık.. Küfürler için özür dileriz' mesajını paylaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ