Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Baba şarkılar 2, Hülya avşar'dan gönderme, kaya çilingiroğlu çapkınlık, kaya çilingiroğlu ferrari, kendi yeni single, pascal palandöken'de, opel mokka snow motion fest pascal nouma damga vurdu,
        1

        DÜNYA STARLARIYLA AYNI LİSTEDE

        Kendi, yeni single'ı 'Aşka İnanılmaz'la yurtdışında da fark edildi. Seksi şarkıcı; İspanya, Bulgaristan ve Türkmenistan müzik kanallarında yayılanan HIT'S Chart listesinde 40 şarkıcı içerisinde 34. sırada yer aldı.

        2

        “HİİİİÇÇ KAYA’NIN YAPTIĞI BİR ŞEY DEĞİLDİR”

        Hülya Avşar’dan geçen hafta adı çapkınlık dedikodularına karışan eski eşi Kaya Çilingiroğlu’na imalı gönderme: Hülya Avşar, geçen hafta Merve Canel’le görüntülenince hakkında çapkınlık dedikoduları çıkan eski eşi Kaya Çilingiroğlu’ya ilgili sorulara imalı bir cevap verdi: “Hiiiçç Kaya’nın yaptığı bir şey değildir. Kaya’nın günahını aldık. Kaya’nın böyle şeylerle hiç işi olmaz!”

        3

        KENDİ KENDİNİ ELE VERMİŞTİ

        Kaya Çilingiroğlu, kendisine Ferarri’yi soran gazetecilere, “Siz Feraye’yi nereden biliyorsunuz!” diye cevap verince ortaya çıkan çapkınlığı nedeniyle Hülya Avşar’dan boşanmıştı. Kaya Bey ise bu olayın ardından Feraye Hanım’la evlenmişti.

        4

        İpek'in umre fotoğrafı

        Sunucu İpek Tanrıyar Umre'ye gitti. Tanrıyar, burada çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

        5

        BABA ŞARKILARA SEZEN DESTEĞİ

        Müslüm Gürses’e saygı albümü olarak hazırlanan ‘Baba Şarkılar 2’ye Minik Serçe’den de destek geldi. 26 ünlü ismin yer aldığı albüme Aksu, ‘Adını Sen Koy’ şarkısıyla destek oldu. Gürses’in ölüm yıldönümünde piyasaya çıkacak olan ‘Baba Şarkılar 2’ albümünde, Sertab Erener, Yeşim Salkım, Hülya Avşar, Seda Sayan gibi isimler yer alıyor. Öncelikle dijital platformlarda paylaşılacak olan şarkılar, şubat ayının son haftasında müzik marketlerde sevenleriyle buluşacak.

        6

        Dizi aşkı gerçek mi oldu?

        İntikam dizisinin Hakan'ı Engin Hepileri ile eşinin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncunun 4 yıllık eşi Ayşe Topçu'dan boşanacağı iddia edilmişti. Son dedikoduya göre ise, Hepileri'nin dizide sevgilisini canlandıran Beyza Şekerci ile yakınlaştığı, bu yüzden de evliliğinin bitme noktasına geldiği yönünde.

        7

        SULTANBEYLİ'DE DOĞUŞ İZDİHAMI

        Şarkıcı Doğuş, Sultanbeyli Plato AVM’de sevenleriyle buluştu. Yüzlerce kişinin AVM’yi tıka basa doldurduğu etkinlikte Doğuş, sempatik tavırlarıyla büyük ilgi çekti. İmza dağıtıp hayranlarının sorularını yanıtlayan Doğuş, çıkardığı yeni albümünün satışlarının iyi gittiğini söyledi.

        8

        DANSLARIYLA BÜYÜLEDİLER

        Dünya Salsa Dans Şampiyonası’nın büyük finali, Türkiye Dans Sporları Federasyonu işbirliğiyle Maltepe Park AVM’de gerçekleşti. Organizasyonun sunuculuğunu şarkıcı Yonca Evcimik ve dansçı Aytunç Bentürk üstlendi. Yarışma performansları devam ederken sunucular tarafından sahneye davet edilen ünlüler jürisi sürpriz bir şekilde salsa yaparak izleyenleri büyüledi. Bu sürpriz dans için oryantal Asena ünlü dansçı Tolgahan’a, şarkıcı Banu Zorlu da Aytunç Bentürk’e eşlik etti. Yarışmada birincilik kupasını göğüsleyen Melisa Sahra Katılmış ve Cem Demir çifti oldu.

        9

        PALANDÖKEN'DE PASCAL ŞOV

        Haftasonu Palandöken'de gerçekleştirilen Opel Mokka Snow Motion Fest'e ünlü isimler renk kattı. Festivale katılan ünlü isimler arasında Özge Ulusoy, Burcu Güneş ve Simge Fıstıkoğlu yer aldı. Pascal Nouma'nın arabayla yapılan şovda araç hareket halindeyken karların üstüne atladığı şov yürekleri ağızlara getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ