Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Arda Turan dans, Arda Turan Atlethico Madrid, Gizem Karaca 'Seni Seviyorum Adamım, Tuğba Melis Türk Ersan Gülüm
        1

        'Bakımlı erkek ilgimi çeker'

        Futbolcu Ersan Gülüm'le nişanlanıp olaylı bir şekilde ayrılan Tuğba Melis Türk, yakında ekrana gelecek olan 'Hatasız Kul Olmaz' projesine dahil oldu.

        2

        In Style Dergisi için objektif karşısına geçen Türk, "Nasıl erkekler ilginizi çeker? sorusuna, "Erkeğe spor giyinmek çok yakışıyor. Abartılı taşlı aksesuvarlar kullanmaları ise çok itici. Bir erkekte en çok ilgimi çeken unsur bakımlı olmasıdır" cevabını verdi.

        3

        İşten işe koşuyor

        Cem Yılmaz'dan boşanan Ahu Yağtu, kendini çalışmaya verdi. Evliliği süresince işlerine dönmek istediği için eşiyle arasının açıldığı iddia edilen Yağtu, şimdi deyim yerindeyse başını kaşıyacak vakit bulamıyor. Yağtu, geçen hafta üç gün üst üste etkinliklerde yer aldı.

        4

        Markası Ahu Vintage'ın davetini veren güzel model sonraki iki gün ücret karşılığı iki davette boy gösterdi.

        5

        MADRİD'DE GARİ DE GARİ

        İspanya'da takımı Atlethico Madrid'in rakipleri Barcelona ile Real Madrid'in önünde liderlik koltuğuna oturan Arda Turan'ın keyfi yerinde! Memleket hasretini sık sık ailesini yanına getirterek gideren Arda, geçtiğimiz hafta da İstanbul'dan arkadaşlarını evinde ağırladı.

        6

        Türkiye'den gelen yemekleri yiyip evin salonunda Rap şarkılarıyla coşan grup bir süre sonra Cem Karaca'nın 'Gari de Gari' şarkısını söyleyip dans etmeye başladı. Arda Turan ve arkadaşlarının neşesi çektikleri videoya böyle yansıdı...

        7

        HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ

        Set arasında ayak masajı

        Biray Dalkıran'ın yönettiği Gizem Karaca ve Barış Kılıç'ın başrollerini paylaştığı 'Seni Seviyorum Adamım' adlı sinema filminin çekimleri KKTC'de başladı.

        8

        Bir haftadır Kıbrıs'ta devam eden çekimlerde Gizem Karaca, Hollywood yıldızlarına özendi. Sete getirilen özel masöz çekim aralarında Karaca'nın ayağına masaj yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ