Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul 60. bölüm fragmanı obaya geri dönüşü mü anlatıyor?

        BaşrolündeErtuğrul karakteriyle Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisi, geçtiğimiz hafta AvrupaLigi finalleri müsabakası nedeniyleyayınlanamayan 59. bölümü dün akşam izleyicisiyle buluştu. İşte Diriliş Ertuğrul 60.bölüm fragmanı ve 59. bölüm özeti...

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 60.BÖLÜM FRAGMANI

        Obada istenmeyen kişi olarak ilan edilen Ertuğrul, davasından vazgeçmeyerek obaya geri döner. Kayı obası beyliği için adaylığını koyan Ertuğrul'un en büyük rakibi Gündoğdu olmuştur. Ertuğrul ise bu beyliği alarak devletini kurmak için her şeyini vermeye hazırdır. İşte Diriliş Ertuğrul 60.bölüm fragmanı;

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 59. randevusuna çıkan Diriliş Ertuğrul'da olaylar şöyle gelişti: Dizinin başlangıcında Ertuğrul'un "Akıttığın nice kanlar yanına kâr mı kalır sandın Noyan" sözleri ile başlar. Ertuğrul'un adamı Noyan'ı öldürmek için harekete geçtiğinde, Ertuğrul'un çevik bir hamlesiyle adamını durdurduğu, "Bana onun leşi değil dirisi lazım" sözü ile engel olduğu görülüyor.

        Gündoğdu'nun oba içerisinde kendisine yer etmek ve beyliği almak için elinden geleni yapmak istemesi, oba içerisinde bazı çatlak seslere neden olur. Hayme ananın da "Ertuğrul gayri evladım değildir" sözü üzerine, oba içerisinde taşlar iyice yerinden oynamıştır.

        Saadetin Köpek, askerlerini obaya göndererek Ertuğrul’un yakalanmasını emreder. Bütün bunlar yaşanırken Tuğtekin ve Gökçe obaya getirilir. Gökçe ölmüş, Tuğtekin ise ağır yaralıdır. Bu olay obada büyük bir infial meydana getirir. Olanları öğrenen Ertuğrul, her şeyi göze alarak obaya gelir. Sungur Tekin’le tartıştığı sırada Tuğtekin vefat eder. Ertuğrul, gözyaşları içinde intikam yemini etmiştir. Alpler ise kervansaraydan çıkan Boğaç’ı yakalayarak mağaraya getirirler…

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN 58. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Ertuğrul'u at üzerinde savaşarken gördüğümüz ilk sahnede, Saadettin Köpek'in "Artık o bir kahraman değil, bir isyancı" sözleri duyuluyor. Ertuğrul'un ihanet ettiğini düşünen oba ahalisinin "Bize ihanet ettin Ertuğrul bey, Ertuğrul'u öldürün" diyerek saldırdığı ise ikinci sahne detaylarında görünüyor.

        Tuğtekin ile Noyan'ın ciddi birkavgaya tutuştuğu sonraki sahnede, Tuğtekin'in ciddi bir darbe aldığı gözlerden kaçmıyor.

        Sadettin Köpek'in adamına emir verdiği sahnede, "Ertuğrul'u iste vermezlerse otağlarını başlarına yık" dedikten sonra obaya saldırılar başlıyor.

        Ertuğrul'un hayalleri ve çabalarının bir çırpıda yok olması ise resmen an meselesi oluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ