Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tatlı İntikam 21. son bölüm fragmanı! Tatlı İntikam oyuncuları!

        Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın paylaştığı Tatlı İntikam 20. yeni bölümüyle izleyiciyle buluştu. Pelin'e evlilik teklifi eden Sinan'ı zor aşamalar beklemektedir. Sinan ve Pelin evlenebilmek için ailelerini ikna edebilecekler mi? İşte Tatlı İntikam 21.bölüm fragmanı ve 20. bölüm bölüm ayrıntıları...

        Kız isteme merasiminde Sinan ve Pelin'in aileleri arasında iletişim nasıl oldu?

        TATLI İNTİKAM 21. SON BÖLÜM FRAGMANI

        TATLI İNTİKAM 20. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 20'nci randevusuna çıkacak olan Tatlı İntikam'da olaylar şöyle gelişecek: Pelin ve Sinan evlilik kararı alırlar. Mutluluktan aşktan ayakları yerden kesilir. Ama aileleri onları hayatın sert gerçekçiliğiyle yüzleştirir. Çünkü ne Süheyla’yla Rıza, ne de Meliha bu evliliğe onay vermektedir. Pelin’in ailesini Simay ve Başak ikna etmeye çalışırken, Meliha’yı da Havva, ve Necip ikna etmeye çalışır. Pelin ve Sinan’ın bir araya gelmesi sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

        TATLI İNTİKAM'IN 19. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Meliha’nın düğün sürprizi herkes için büyük şok olmuştur, özellikle Pelin ve Sinan için! Sinan nasıl olup da bu oyunun bu kadar uzadığına anlam veremez. Artık gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiştir. Sinan, belki de ilk defa Meliha’ya gerçekleri söyler. Onun hayatında bir tek kadın vardır, o da Pelin’dir! Ve ondan başka kimse de olmayacaktır. Bu itiraf anne ve oğlun arasını açar. Pelin ise, bütün bu yaşananlardan sonra düğünü basar, ama iş işten geçmiştir. Pelin, hem Sinan ile arasını düzeltmek, hem de restoran parasını Sinan’dan saklamak için uğraşırken, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

        TATLI İNTİKAM OYUNCULARI

        Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin),

        Furkan Andıç (Sinan),

        Büşra Develi (Rüzgar), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ