Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon No: 309 19. son bölümünde neler yaşandı? No: 309 19. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Demet Özdemir ve Furkan Palalı'nın paylaştığı "No: 309", 19'uncu yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde galerinin açılışını yapan Kurtuluş ve Samet'i kötü bir sürpriz beklemektedir. İşte No: 309 19. bölüm özeti...

        NO: 309 19. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 19'uncu randevusuna çıkan No: 309'da olaylar şöyle gelişti: Aralarındaki tüm sorunları halleden Onur ve Lale, hafta sonu evleneceklerini ailelerine müjdelerler. Her iki aile de bu habere çok sevinir. Doğum kursuna giden Onur ve Lale’ye bu sefer Filiz ve Erol da eşlik eder. Bu arada Kurtuluş ve Samet galerinin açılışını yapmaktadır.. Fakat ikisini de kötü bir sürpriz beklemektedir. Nikahın yakın zamanda olacağını öğrenen Pelinsu ve Betül yeni planlar yapmaya başlarlar.

        NO: 309 18. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Onur, Lale’nin kendisini öpmesini Pelinsu’ya bir meydan okuma olduğunu düşünerek ona tavır alır. Artık bir şeyler yapma sırası Lale’dedir. Onur’un gönlünü almak için harekete geçen Lale, Pelinsu’nun daha da hırslanmasına sebep olur.. Bu arada Erol’la arası bozulan Filiz Lale’lerin evinde kalmaya başlarken aldatıldığından şüphelenen Nilüfer Kurtuluş’un peşine düşer.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ