Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Arka Sokaklar 414. son bölümünde neler yaşandı? Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanı izle

        Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi ünlü isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar 414. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Ebru ve Tunç, Koray’ın adamları tarafından yüksek dozda eroine mahkum kalırlar. İşte Arka Sokaklar 414. bölüm özeti...

        ARKA SOKAKLAR 414. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 414. randevusuna çıkan Arka Sokaklar'da olaylar şöyle gelişti: Tunç ve Ebru baygın halde Koray’ın adamlarının aracıyla depoya kaçırılır. Tunç'ların kaçırıldığını gören taksicinin ifadesine başvurulur. Koray şüpheli tek isimdir. Rıza baba sinyal takibini başlatır. Ebru’nun kaçırıldığı ailesine de haber verilir. Annesi Ayten, üvey babası İhsan perişan halde kızlarından gelecek iyi haberi beklerler.

        Koray, Mesut’a ulaşır. Tunç ve Ebru karşılığında istediği bellidir. Mekanından kaldırdıkları malın tamamını geri istemektedir. Ebru ve Tunç kıpırdayamayacak şekilde bağlıdır. Koray’ın adamları tarafından yüksek dozda eroine mahkum kalırlar. Mesut, hayattaki tek varlığı oğlunu kurtarmak için çırpınmaktadır.

        ARKA SOKAKLAR 413. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Albay Yüksel ve askerleri Rızaların evin kapısındadır. Kerim’i öldü sanmakta olan Yüksel, Rıza babaya evlat acısının ne olduğunu göstermeye yeminlidir. Aylin, bilgisayarının başında Albay’ın, Rızaların evine girdiğini görür. Bir hışım toplantı odasına geçip Rıza, Arif ve Faruk’a haber verir. Rızalar, hemen emniyetten çıkış yaparlar. Albay’ın son kalesi Mevlüt ve adamları tarafından yolları kesilir ve sıkı bir çatışma başlar.

        Bu sırada da Mesut, Hüsnü, Selin, Ali, Aylin, Hakan ve diğerleri Rıza Babanın evinin önünde yerlerini alır. Ali, Albay tarafından rehin alınır. Mesut yanına ufak bir ekip alıp Rızaları kurtarmaya desteğe gider. Hüsnü, Ali’yi Albay’ın elinden kurtaracaklarının planını kurmaya çalışır. Rıza’ya bir süre Ali’nin rehin alındığı söylenemez. Albay’ın Ali’yi sağ bırakmak gibi bir düşüncesi yoktur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ