Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Onur Tuna HT Pazar'a konuştu!

        Show TV'nin Fark Film imzalı, güçlü oyuncu kadrosu, bol aksiyon ve aşk dolu hikayesiyle Perşembe akşamları ilgiyle izlenen dizisi "Cesur Yürek"in başrol oyuncusu Onur Tuna HT Pazar'a konuştu.

        Onur Tuna, "Cesur Yürek" dizisinde; ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadeleye giren, adalet arayışında olan Ömer karakterini anlatmanın yanı sıra çocukluk hayali oyunculuğu, müzisyen kimliğini, aşk hayatından kıyafet seçimlerine kadar her konuda en içten cevaplarını verdi.

        İşte Onur Tuna'nın hayatından, oyunculuk macerasına, aşka bakışından çocukluğuna konuşulduğu röportajın kamera arkasındaki anlar!

        Sette Rüveyda Öksüz ile iyi giden enerjilerinin olduğunu belirten Tuna, dizi ile ilgili ise; "çekilen dizilerin aksine bir iş var ortada. Hızlı gidiyor, aksiyon var. Politika, aile ve mahalle ilişkileri var. Bunları daha gerçekçi aktarıyor, politik, hiyerarşik ve feodal durumla harmanlıyoruz. Dünyada dönen olayları izletiyoruz. Lokal aile işi değil, geniş bir perspektif var. Boşluk dolduracağını düşünüyorum. Adaletin iki yüzünü anlatacak. Hem hukuki boyutunu hem de yeterli olmadığı boyutlarda insanların nasıl çözümler ürettiğini gösterecek. Bu zaten hayatta yaşadığımız dilemma. Yaptığımız şeyden mutluyuz ve arkasındayız." dedi.

        Cesur Yürek 6. Bölüm Fragmanı

        DÖRT DUVAR ARASI MÜZİSYENİM!

        Mesleğinden memnun olduğunu ve bu yolda ilerlemek istediğini belirten Onur Tuna, "müzik bir hobi, dört duvar arası müzisyenim, 14 senedir gitar çalıyorum. Yazı yazıyorum, besteliyorum. 70 tane bestem var ama 15 tanesine güveniyorum. İlerleyen zamanlarda daha iyi hissettiğimde internetten belki yayınlarım."sözlerini iletti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ