Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeter 35. son bölümünde neler yaşandı? Yeter 35. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un paylaştığı Yeter dizisi, 35. bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Yeni bölümde Yekta'nın önünde iki seçenek vardır; ya cesaret edip özgürlüğe yürüyecek ya da çocukları için esarete teslim olacak.. İşte Yeter 35. yeni bölüm özeti..

        YETER 35. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Aylin'den sonra Tayfun'un da cesedinin çıkması üzerine; Yekta çocukları için daha çok endişelenmeye başlar.Atlas ise; son evladının da ölümüyle büyük bir çöküntü yaşamaktadır.Şüpheler onun üzerinden uzaklaşırken, yeni bulunan ipuçları katil olarak Yekta'yı işaret etmektedir.

        Koşulsuz güven beklentisi içinde olan Yekta, Miray'ın ondan kuşkulandığının farkındadır. Bu hayal kırıklığına neden olur.Miray ise hem kendi, hem de Aylin'in ona emanet ettiği çocuklar için gerçeği öğrenmek zorundadır. Katil Yekta mıdır?Yekta krizle kendi bildiği şekilde baş etmeye çalışır ancak attığı her adım görünmeyen bir el tarafından boşa çıkarılmaktadır.

        Her zaman kendi için bir kurtuluş yolunu daha başta inşa eden Yekta, Atlas'ın teklifiyle ilk defa çıkışsız kalır.Önünde iki seçenek vardır.Ya cesaret edip özgürlüğe yürüyecek ya da çocukları için esarete teslim olacaktır. Tıpkı bugüne kadar Aylin'e yaşattığı gibi…

        YETER 34. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Harmanlı ailesinin evinde yine kara bulutlar dolaşmaktadır.O gece evde yaşanan gizemli olayın ardından gelen bir haber ile Yekta ve diğerleri daha bu şoku atlatamadan, Zafer'in sokak ortasında kalbinden vurulduğu haberiyle dehşete düşerler.Olaylarla ilgili bütün deliller, şüpheleri Atlas ve oğlu Tayfun'un üzerinde yoğunlaştırır.

        Atlas gözaltına alınır. Tayfun kayıptır ve Yekta'nın hayatı tehlikededir.Kalbi durduğunda gördüğü rüyanın anlamını çözen Yekta'yı asıl dehşete düşüren ise;Atlas'ın kaybettiği küçük oğluna karşılık Kaan'a zarar verme ihtimalidir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ