Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 31. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaştığı Hayat Şarkısı, 31. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümde Hülya, Melek'in karşısına dikilir. İşte Hayat Şarkısı 31. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        HAYAT ŞARKISI 31. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Nilay, Bahar’ı Hülya’ya bırakıp hiçbir açıklama yapmadan kaçar gibi ayrılır. Zeynep ise Ceren’i eve getirdiğinde Bahar’ı da orda görünce kıyametleri koparır.

        Öte yandan Cem bir sürpriz yapıp Filiz’le evlenir. Ancak Filiz’e asıl sürprizi Hülya yapacaktır. Bayram’ın odasında bulduğu belgenin Süheyla’nın eline geçmesini sağlayarak Filiz’i hayatının en önemli kararını almaya zorlamaya karar verir.

        Artık iki kardeşin geçmişleriyle hesaplaşma zamanı gelmiştir ve Hülya, Melek’in karşısına dikilir.

        HAYAT ŞARKISI 30. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Melek, Zeynep’in şantajlarına boyun eğer ve Bahar’la daha öncedenKaya’ya bıraktığımektubunu Hülya’ya götürüp vermelerini söyleyen bir not bırakarak ortadan kaybolur.

        Kaya’nın sakladığı mektubu ele geçirerek iki kardeş arasındaki büyük sırrı öğrenen Mahir, yaklaşmakta olan büyük krizi sezer ve şimdilik Melek’in yapmalarını istediği şeyi ertelemenin daha doğru olacağına karar verir. Ancak Mahir’in bu kararlarından hiç hoşnut kalmayan Nilay, kendi başına harekete geçmeye karar verir.

        İşini şansa bırakmamaya karar veren Zeynep, Cem kozunuoynamaya hazırlanırken Hülya da Bayram’ın çekmecesinde bulduğu çok önemli bir belgenin şaşkınlığını yaşamaktadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ