Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gülümse Yeter 18. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti izle

        Ekranların Yeşilçam esintili dizisi “Gülümse Yeter”, takipçilerine yine keyifli dakikalar sundu. Gülümse Yeter 18. bölümünde Yasemin ve Sarp nişanlanıyor. İşte Gülümse Yeter 18. bölüm fragmanı ve bölüm özeti..

        GÜLÜMSE YETER 18. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Sarp'ın evlilik teklifine evet diyen Yasemin mutluluktan havalara uçar. Kararlarını ailelerine açıklamak için sabırsızlanan ikili, bir yandan da onay alıp alamayacakları konusunda endişelenirler.

        Bu sırada Yasemin, kendini Ayten'e sevdirme yolları ararken hiç beklemediği bir anda çıkıp gelen Alara, kafasında soru işaretleri oluşturur. Yasemin'i ikna etmeye çalışan Cem, çareyi geçmişi düzeltmeye çalışmakta arar. Bahar, oğlu için geri adım atmak zorunda kalır.

        Neriman'ın evlendirme programına çıkıp aşkını ilan etmesiyle Hasan Efendi mahalleliye karşı zor durumda kalır. Ayten'in, komşusuna yardım etmesi Nermin'in aklına iş planları getirir.

        Oturduğu yerden para kazanmak için Ayten'i kullanmaya çalışan Nermin işleri büyütmeye karar verir. Seçil'in gidişiyle rahat bir nefes alan Kemal ise Gül'e olan gerçek hislerini açıklayıp yeniden başlamayı teklif eder...

        GÜLÜMSE YETER 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Cem'in beklenmeyen hareketine karşı Sarp Yasemin ile olan ilişkilerini inkar edince, Yasemin düştüğü bu durumu toparlamak ister ve Cem'le birlikte olduklarını söyler. Her iki aile de rahat bir nefes alırken Yasemin Sarp'tan beklemediği bu cevapla büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

        Lütfü'nün kaçırılma oyunu cezasız kalmaz. Hasan Efendi'nin verdiği ceza Lütfü'nün tekrar zengin olma şansını yakalamasına sebep olur. Yasemin ve Cem'in yeniden evlenme ihtimalleri de Lütfü ve Nermin için büyük bir fırsattır. Mahallede yapılan halı saha turnuvasının coşkusuyla tam bir birlik beraberlik ruhu yakalayan Civan'lar ve Özdemir'lerin bu hali çok uzun sürmez.

        Çıkardıkları olay sonrası Hasan Efendi herkesi şaşırtacak bir karar alır. Ailesine ait her şeyi geri veren Cem, Yasemin'in dünyasına alışmaya çalışırken, Yasemin de Sarp'ı Cem’le kıskandırmaya çalışır. Sonunda Sarp, Gül, Yasemin ve Cem kendilerini dörtlü olarak bir gün geçirirken bulurlar. Gül'ün Sarp ile birlikte olduğunu sanan Kemal ise artık daha mesafeli davranarak kendini Gül’den uzaklaştırmaya başlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ