Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçimdeki Fırtına dizisi 2. yeni bölüm fragmanı ve özeti

        Kadrosunda Merve Boluğur, Gizem Karaca, Yusuf Çim, Burak Yamantürk ve Hatice Aslan gibi isimlerin yer aldığı İçimdeki Fırtına, 2. bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Peki İçimdeki Fırtına 2. bölümde neler yaşanacak? İşte İçimdeki Fırtına 2. yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        İÇİMDEKİ FIRTINA 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Deniz’in ölümünden kısa bir süre sonra Ezgi, hem Emre ile evlenmiş hem de Deniz’in tasarımlarını kendi tasarımları olarak göstererek Deran Holding’in tasarım departmanının başına geçmiştir. Aradan geçen beş yıl süresince Emre, Deniz’i tam olarak unutamasa da Ezgi ile evliliğini sürdürmüş ve hayatını olduğu gibi kabul etmiştir. Ezgi mutludur.

        REKLAM

        Hastalığı sebebi ile beş yıldır Amerika’da tedavi gören Nusret Deran tamamen iyileşmiş olarak İstanbul’a döner. Yanında, yıllardır kayıp olan ve beş yıl önce Fırat tarafından bulunarak dedesine kavuşturulan Elif Deran ve küçük oğlu da vardır. Nusret Deran, Deran Holding ‘e gittiği gün torunu Elif’i, Emre ve Ezgi ile tanıştırır.

        Bu tanışmada karşısında Deniz’i gören Ezgi bir an bile bu kızın Elif Deran olduğuna inanmaz. Deniz sapasağlam karşısında durmakta, gözünün içine bakarak tebessüm etmektedir. Emre ise şok olur. Karşısında gördüğü genç kadın Deniz’e ikizi kadar benzemektedir. Geçmişte Deniz’e karşı hissettiği duygular hızla su yüzüne çıkar.

        Ezgi, kocasının Deniz’in yaşadığını bilmesini istemez ve Deniz’in Elif Deran olarak bilinmesini destekler. Ezgi ile Deniz’in savaşı gözlerden uzak yürüyecektir. Ezgi, Elif hakkında bilgiler toplamaya başlar. Hedefi Nusret’e yanındaki kızın gerçek torunu olmadığını ispat ederek Deniz’den kurtulmaktır.

        Oysa Elif Deran’ın (Deniz’in) arkasında büyük bir gizem vardır ve bu gizemlere Fırat varken ulaşmak imkansıza yakındır. Fırat’ın da en az Deniz kadar ödeteceği bedeller vardır ve yıkılması çok zor bir adamdır.

        İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Güzel, akıllı, başarılı bir kız genç kız olan Ezgi Kara genç yaşında Deran Holding’in ürün müdürü olmasına rağmen istediği pozisyonda değildir. Baba bir anne ayrı kız kardeşi Deniz gibi kostüm tasarım alanında yükselmek ve Deran Holding’in tasarım departmanın başına geçmek istemektedir. İlk gördüğü anda aşık olduğu Emre Bademli’nin kardeşi Deniz’i seçmiş olması, üstelik kısa zamanda evlenmeyi planlaması Ezgi’nin sert tabiatını daha da keskinleştirmiştir.

        Kolay sevinen, azla yetinen, yumuşak başlı bir kız olan Deniz, her geçen gün aralarının bozulmakta olduğu kardeşi Ezgi’nin öfkesini geçici, Emre’nin annesi Perihan’ın tehditlerini ise zararsız görmektedir. Emre ile evlenmeye adım adım yaklaşmakta olan Deniz çok mutlu ve umut doludur. Oysa Ezgi’nin hayatta Emre’nin sevgisi kadar istediği hiçbir şey yoktur.

        Ezgi, Emre için Deniz’le amansız bir mücadeleye girişecektir...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ