Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Bodrum Masalı 24. son bölümde Faryalı ile Ateş evi ve oteli kurtarmak için harekete geçer

        İstanbul'da varlıklı bir hayat sürerken, iflas nedeniyle Bodrum'a yerleşmek zorunda kalan Ergüven ailesinin hayatını konu alan "Bodrum Masalı", 24. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Faryalı ve Ateş, ev ile oteli Bora’dan kurtarmak için harekete geçerler. İşte Bodrum Masalı 24. bölüm fragmanı ve yeni bölüm tüyoları...

        BODRUM MASALI YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 24. randevusuna çıkacak olan Bodrum Masalı'nda olaylar şöyle gelişecek: Ateş, sevgili olduklarını kendisinden saklayan Su ve Kelebek’e kızmıştır. Ama Aslı ile konuşunca, onun asıl derdinin kendini boşlukta ve faydasız hissetmesi olduğunu anlar ve bunu ortadan kaldırmaya karar verir.

        Faryalı ve Ateş, ev ile oteli Bora’dan kurtarmak için harekete geçerler. Uzay’ın, Aslı’nın babasını bulma konusunda elde ettiği ipucunu fark eden Süha, arayışa dahil olur.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Faryalı ile yıllar sonra yeniden aşkı bulan Yıldız’ın mutluluğu, Bora’nın planlarını öğrenmesiyle beraber bozulur. Bora da Yıldızlı Otel’i tamamen kendisine mahkum bırakmak için hazırlık yapmaktadır. Ateş, Aslı’ya annesini bulma çabasında destek olmak için ısrarcıdır. Bu sırada Aslı, gerçek annesinin ne iş yaptığını öğrenir; onun kim olduğunu öğrenmeye bir adım daha yaklaşır.

        REKLAM

        Kelebek, 14 Şubat Sevgililer Günü için Su’ya bir sürpriz organize etmeye karar verir. Ama bu planın sonunda hiç beklemedikleri bir durumla karşılaşırlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ