Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 22. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

        Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral'ın yer aldığı, ekranlarda heyecan fırtınası estiren İçerde, 22. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde bu hafta neler yaşanacak? İşte İçerde 22. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        İÇERDE 22. BÖLÜM FRAGMANI VE BÖLÜM ÖZETİ

        "İçerde", 22'nci bölümüyle ekranda yine heyecan fırtınası estirecek. Tuba Ünsal’ın, kumarhane işletmecisi Handan karakteriyle konuk oyuncu olarak kadrosuna dahil olacağı dizide olaylar şöyle gelecek:

        REKLAM

        Sarp’ın hapse girmesinin ardından Yaşar’ın polisten aldığı paraların bulunması, Sarp’ın hemen aklanması Celal’in kafasında bazı şüpheler oluşturmuştur. Polise kendisini satıp satmadığından emin olmak istemektedir.

        Sarp’ı çok tehlikeli bir sınav bekliyordur. Celal, Mert’e gelecekle ilgili büyük planlarından bahseder. Mert’in bilmediği ise Celal'in hedefine ulaştığında ailesini ve gerekirse kendisini gözden çıkartacağıdır.

        Eylem adım adım Mert’in izini sürmektedir. Bulduğu her yeni ipucu Mert’ten daha fazla şüphelenmesine sebep olur...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Sarp, gizli soruşturmacı Gökhan'ı vurmaktan tutuklanır. İçine düştüğü durumdan kurtulabilmesi için Yusuf Müdür'ün yardımına ihtiyacı vardır. Yaşar fırsattan istifade yurt dışına kaçma planları yapar.

        Eylem ve Mert evdeyken Mert’e esrarengiz bir zarf gelir. Mert tuhaf davranır. Eylem, Mert’in bir işler çevirdiğinden şüphelenir. Mert zarfı gönderen her kimse ailesini tanıyan biri olduğunu anlar.

        Coşkun’un öldüğünü düşünen Mert bu sırrı başkasının bildiğinden şüphelenir ve peşine düşer. Mert’in Sarp'a olan düşmanlığı devam etmektedir. İki kardeş farkında olmadan ölümcül bir tuzağın içine aynı anda düşerler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ