Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cesur Yürek 18. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Onur Tuna’yı Ömer, Hüseyin Avni Danyal’ı Tatar Ahmet, Ruveyda Öksüz’ü Berrin rolünde izlediğimiz “Cesur Yürek”, sürükleyici hikayesiyle perşembe akşamları ekranda heyecan fırtınası estirmeye devam ediyor. Dizinin 18. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte Cesur Yürek 18. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        CESUR YÜERK 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Takipçileriyle 18’inci randevusuna çıkacak dizinin bu bölümünde Ömer hayati bir seçim yapacak! Ömer ve Tatar Ahmet, Kirve’nin zekice planı karşısında büyük şok yaşarlar.

        Geçmiş hesapları açan Kirve, kendi konseyini kurmak için harekete geçer. Kirve’nin arkasındaki güçler karşısında Ömer ve Tatar Ahmet’i zorlu bir oyun bekliyordur.

        Atilla Binbaşı’nın peşinden giden Ömer, öğrenecekleri karşısında büyük şok yaşar. Kirve ve Tatar Ahmet’in savaşında Ömer’in yapacağı tercih tüm dengeleri değiştirecektir...

        GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Ömer Kirve’nin elinden nasıl kurtulacak? Kirve’yi yakalamak için harekete geçen Tatar Ahmet, önemli bir ipucu bulur. Ömer Kirve’yi ele geçirebilmek için zorlu bir takibe başlar.

        Bu takipte Ömer’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Berrin, Ömer’in Ece’yi eve getirmesinden dolayı rahatsızdır. Bu yüzden Ömer Berrin’in gönlünü alabilmek için önemli bir adım atar.

        Güler İskender’in başına geleni öğrenmesiyle dünyası yıkılır. İskender hem annesine hem babasına sırtını çevirir. Tatar Ahmet ve Ömer’in Kirve’yi ele geçirme planı başarılı olacak mı?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ